Dievčatá kedy bola podľa vás ovulácia? Tak ako to vyznačila appka alebo až neskôr? Chcela by som sa to naučiť do budúcna rozpoznať, ďakujem.
@777januska777 myslim, ze som to merala dobre. Meriam rano medzi 4-5hod.,pod jazykom vzdy na rovnakom mieste. Je pravda, ze mi to tento mesiac velmi skace. Naposledy som merala teplotu v juli a to bol ukazkovy graf.
A meriavaš to keď ležíš, že ani nevstaneš po teplomer? A spávaš pred meraním viac ako 6 hodín?
@777januska777 Teplomer mam vzdy nachystany pri vankusi, vstavam az potom. Spavam okolo 8hodin,to by malo byt tiez v pohode. Obcas sa stane, ze sa v noci na nieco zobudim a idem trebars na wcko, ale to len zriedka.
To tiež môže ovplyvniť teplotu, lebo už to nie je spanie celých 6 hodín. Byť tebou tento graf asi neriešim a uvidím čo bude na ďalšom. Ale tiež má dosť zaujíma prečo ten graf čísluješ od nejakého 19 dňa 🤔
@777januska777 Na 19.DC som zacala merat teplotu. Mam dlhe cykly, tak zacinam s meranim neskor.
No ale tie dlhé cykly sa mi nezdajú 🤔 čo ti nato povedala gynekologicka? Myslím na tú dĺžku cyklov 🤔
@777januska777 ja mam PCO, teda asi. Jeden tvrdi, ze ano a druhy dr, ze nie. Ale ovu chodi kazdy mesiac aj ked su cykly dlhe. Teda asi
No tak toto je ťažšie potom, lebo toto nevyzerá, že máš nejaký dobrý cyklus.
@777januska777 Ale teplota vyskocila, myslim, ze ovulka bola, len neviem kedy.
@777januska777 Takyto pekny graf som mala v juli. Teraz to mam nejake divokejsie.
No ale ovulácia v druhom grafe nie je tam kde to máš zaznačené, ale až tam kde máš 25. Lebo po ovulacii sa ti má zvýšiť teplota. A k tomu grafu čo máš tento mesiac, nwm moc povedať, keďže sa mi to moc nezdá.
@777januska777 ja viem, do tych appiek sa tie ovu nejak zaznacuju same,neviem podla coho. Prave preto som chcela vediet ako je to v tohtomesacnom grafe 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Si si istá, že si to merala správne? Lebo to je riadne rozhádzané 🤔 teplota by ti nemala takto skákať ak to meriaš tak ako máš.