ahojte čo si myslíte o tomto grafe? Väčšinou mi poovulacne teploty skáču aj na 37 ale nie sú rovnaké ale teraz sa držia v jednej rovine. Bolesť bola aj egg hlien tak neviem či prebehla ovulácia podľa teploty. Thx
@anjelicek26 o 2 dni mam dostat menzes, cykly mam pravidelne
tak v rozmedzi 2-4 by som mala dostat teda
Tak ten cely graf potom nejako...nemozes dat fotku celeho grafu od zaciatku cyklu?
@anjelicek26 ako to myslis? je tam aj zaciatok menstruacie, alebo asi nechapem prepac
sa mi to nejak cele nezda, lebo mam dost casto cez den navaly tepla, a to mame doma klimu, vecer mam aj 37.6 bt ale viem to je uz irelevantne
29.7. ti zacala menstruacia a ty ocakavas po 24 (dnes 19.8. +2 dni) dnoch uz dalsi menzes? To mas aky dlhy cyklus?
@anjelicek26 25-27 dnovy, raz bol 28
Kazdopadne ovu nebola podla grafu :(
@anjelicek26 no dobre, nic sa nedeje 🙂 len som chcela vediet, dakujem pekne 🙂
@anjelicek26
@autorka
Deju sa rozne veci. Pridavam moj graf, ked som otehotnela. Ovulaciu mi vyznacilo na 24 DC, ale 25 DC som mala uz pozitivny tehotensky test...😅
Tie teploty v prvej casti cyklu su take, ake su, tam som mala covid a teploty, to sa nedalo nijak zapisovat ani brat vazne.
Ten vyskok tej teploty na zaciatku cyklu je co? Tiez taky vykrik do tmy? 🤣. Ja som obcas take mala...
@autorka bazalna teplota = teplota rano hned po zobudeni, pred vstanim z postele a idealne v rovnakom case cca. Teplotu, ktoru si namerias vecer, neries vobec, to je normalna telesna teplota a nie bazalna a vacsinou v poobednajsich hodinach alebo vecer, stupa. To je uplne normalne.
@nevenka som mala len 2 dni menzes a teplota mi vacsinou klesne az po ms, teraz stale stupala, ale test negativny bol. Zaujimave :D snazim sa rano v rovnakom case nez vstanem z postele, ale niekedy sa podari hodina dole rozdiel.
@nevenka hlavne to ma zmiatlo, ze ked mi aj vyznacilo vo fertility tabulke ze ovulacia tak potom teploty skakali dost vysoko a teraz take nizke su, nechapem, ale test to isti zajtra :D
Vies co tazko povedat uprimne, urcite je problem, ze ti chybaju hodnoty a mas tam ku koncu zaznaceny plodny hlien, tym padom appka to vyhodnotila takto... a mozno ma aj pravdu, ff sa malokedy myli... niekedy sa cely cyklus komplet posunie, ale zas 37 som na teplomeri rano videla len ako tehotna... nabuduce merat poctivejsie 😂 Teraz sa s toho clovek nevysomari...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla teploty ovulacia este nebola... po ovulacii by ti mala stupnut teplota o 3/10 minimalne a drzat sa hore... meraj dalej podla mna a uvidime...