Ahojte, viete mi tu hodiť vaše grafy bazálne teploty keď ste otehotneli? 🙂 Mali ste pekne vyznačenú ovulaciu alebo ste to mali také hala bala a aj napriek tomu ste otehotneli?
Ďakujem.
@katariiinkaa april 2020 🥰🥰
@transtuzumab ty kokos. Moja úcta pred takouto dôslednosťou 👌🏻 tomu vravím graf. Môj zdravotný záznam nie je takýto podrobný 😅
@michaela789 to sa zdá ale ďakujem 😅 keď som to tak dala na jednu stránku sa to tak zhustilo. ale áno pár mesiacov som bola trochu dôslednejšia.. ale verte vždy to tak nebolo 😄 STM robím už 8 rokov ale takto to vyzerá len posledných par mesiacov. 🤭🤭
Ženy keď ste také skúsene, záleží veľmi na čase kedy meriam? Doteraz meriam od tej pol 5 do 7. Vždy inak ale v tomto rozmedzí, hneď po zobudeni. Keď sa zobudím o pol 5 ráno viem že už nezaspim tak rovno zmeriam, aj keby ešte zaspim mám tam potom spánok napr len 2 hod a to už nie je tak ook nie?
Napr teraz som krátko po ovulácii, merala som o 4 hod ráno a teplota 36,5 ale potom som ešte zaspala až do 8. Vtedy som skúsila znova a teplota ukázala už 36,8 :D
Malo by sa merať každý deň +-v rovnakom čase 🙂
Najväčší prijateľný rozdiel medzi časmi merania je polhodina. Od 5 do 7 je veľmi veľké rozpätie a nevyjde ti hodnoverný graf. Dôležité je aj koľko a ako spíš, či chodíš na wecko, či ťa nebudí dieťa (ak už nejaké máš), atď.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.