Graf bazálnej teploty

9. apr 2024

Ahojte, prosím vás prečo mi dnes zmenilo ovulaciu z 13 DC na 12 DC, zaznamenala som teplotu a krcok a zrazu mi ju posunulo. Pritom ani 13dc sa mi nezdá, lebo som ešte stále mala egg hlien, len podľa teplôt to vyzerá teda na 12-13 DC. Čo myslíte tie ktoré meriate? Ďakujem 😊

zanzilady
9. apr 2024

Ja by som ju toez dala na 12 dc

michaela789
9. apr 2024

Teplota má prednosť pred inými priznakmi. A podľa teploty by som aj ja označila 12.

autor
9. apr 2024

@zanzilady
@michaela789 tak mozem dnes ocakavt ms super ach :D

michaela789
9. apr 2024

Nevyzerá, práveže. Teplotu máš pekne hore 🤷🏻‍♀️ keď začne klesať, až vtedy je zle 😉

autor
9. apr 2024

@michaela789 14 dpo mi chodi, test dnes negativny takze sanca ziadna

michaela789
9. apr 2024

Kým nepríde menštruácia, nikdy nevieš. Ja som mala z druhého tehotenstva taký graf, že nech som rátala ako som chcela, stále tam niečo nevychádzalo a nesedelo 🙈 a tiež mi test ukázal, vzhľadom na počty dosť neskoro. a predsa, je z toho 2ročný šintér 🤷🏻‍♀️

zanzilady
9. apr 2024

@michaela789 ak sa môžem opýtať čo znamená neskoro ? 🥹

michaela789
9. apr 2024

@zanzilady cykly som v tom čase mala 28dňové, pridaj - uber. A test mi ukázal čiarku (vôbec nie nejakú silnú ale bola nespochybniteľá), na 33. deň. Čiže dajme tomu po 5 dňoch meškania. V čase termínu menštruácie som mala biely test. A to si pamätám veľmi dobre, lebo som premýšľala presne ako ty, že okej som out. Keby ma chlap nekopal do prdele (obrazne) nech si konečne spravím druhý lebo som bola protivná ako ploštica, tak by som hádam čakala do pôrodu, lebo som odmietala skutočnosť že sa to takýmto prapodivným spôsobom mohlo stať.

zanzilady
9. apr 2024

@michaela789 ahaaaa fiha 🙂 tak to je ale ten príjemný scenár 🥹kiežby sa to aj mne stalo 😅ja som 13dpo a na niektorom teste slabý duch niekde nič, tak už mám toez pocit že som out

michaela789
9. apr 2024

@zanzilady prestaň to riešiť. Teplota je hore, menštruácia nikde, to že test neukázal nie je úplne najzákladnejší kameň... Na tvojom mieste by som stavila na istotu a test spravila o 2-3 dni, keď už naozaj bude MEŠKAŤ. Lebo tebe zatiaľ reálne ani nemešká.

zanzilady
9. apr 2024

@michaela789 ale to hore nieje môj graf 😅ja som oen komentovala príspevok 😀

michaela789
9. apr 2024

@zanzilady jeeemine, pardon... neznášam tieto anonymné príspevky, ľahko sa v nich stratím 🙈 každopádne, aj tak si za tým stojím (aj bez grafu). Počkaj naozaj tých pár dní, aby si naozaj s pokojným svedomím vedela prečo ten test robíš - lebo menštruácia mešká. Takto sa zbytočne dávaš dole. Nevieš kedy sa uhniezdilo, ak sa uhniezdilo, možno neskôr a preto ešte nie je test 100% pozitívny 🤷🏻‍♀️

zanzilady
9. apr 2024

@michaela789 jasne jasne 🙂

nevenka
9. apr 2024

@michaela789 ja som mala po covide taky graf, ze som sa rozculovala, kde ta ovu je, zdvihla sa mi teplota az na 25 DC a ja nervy, ze tak neskoro zase. A daco mi nedalo, lebo teplota zrazu cez 37 a tak som spravila tehotensky test a bum, 2 ciarky. Absolutne netusim, kedy bola ovu, ani teplota, ani ziadny vyrazny hlien nebol. A drobec ma uz 15 mesiacov.

autor
10. apr 2024

Ahojte, tak menštruácia nikde, ani sa na ňu necítim, kúpila som si dnes baby top test ale bol v balení iný test. Takto mi vyšiel, som zvedavá na ráno keď urobíme z prvého, ťažko sa to inak fotilo, ale naživo som videla ,, niečo "

autor
10. apr 2024

@zanzilady ukáž testy 🙂

zanzilady
10. apr 2024

Ja som už nerobila lebo ms včera prišla 😀ale držím palce nech je to čiarka 🥰daj zajtra ráno vedieť

autor
10. apr 2024

@zanzilady jaj prepac, to ma mrzi. ano dam vediet

zanzilady
10. apr 2024

To nič ja som tomu až tak tento mesiac neverila

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre