Gonasi

12. aug 2024

Ahojte 30 jula som mala namerany 19 mm folikul a 31 jula mi bola pichnuta gonasi dnes som skusila dva testy vysli takto je mozne ze to je este gonasi?dakujem za odpovede samozrejme o dva dni skusim test zasa
Mam injekciu za sebou prvy krat gynekolog povedal ze test moze 10 dni ukazovat pozitivitu

bambulka711
12. aug 2024

Ahoj, mne ukazuje pozitívny test ešte aj na 12 dpo, teda 13 dní po pichnutí gonasi. Zajtra skús znova tento istý test a ak stmavne, je to tehotenstvo, ak zbledne, tak gonasi ✊✊✊ ale na gonasi sa mi to zdá byť dosť tmavé na 13ty deň 🙂

autor
13. aug 2024

@bambulka711 dnes rano 13 den od pichnutia nebledne test skusim aj zajtra rano mam 4 dni do ms

bambulka711
13. aug 2024

Gratulujem, toto už gonasi nie je 😊

sense
13. aug 2024

Keby je to iný test tak ti poviem že Gonasi to nie je, ale takéto čiarky mali viaceré ženy s tehotné neboli, čo nemusí byť tvoj prípad.... Počkaj jeden dva dni a ak čiarka stmavne tak sa podarilo

kristinkaris
13. aug 2024

Poradím ti testuj dr max testom tie majú malo farbiva ale za to sú spoľahlivejšie 🙂

autor
13. aug 2024

Skusala som teraz tento testa vysiel takto

bambulka711
13. aug 2024

Musíš testovať každé ráno rovnakou značkou a pozerať, či čiarka tmavne alebo bledne. Takto to nemá zmysel. Ale z vlastnej skúsenosti si myslím, že je to tam. Sprav ráno ešte mamatest 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. aug 2024

Dakujem zajtra otestujem rano

autor
13. aug 2024

@kristinkaris teraz robeny

bambulka711
13. aug 2024

Toto testovanie nemá naozaj zmysel, nič ti nepovie. Opakujem znova, rovnaký test v rovnakú dennú dobu. Nie 3 rôzne a každý v iný čas.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre