Dievčatá, opäť som dostala fraxiparin a zas sa ho bojim.
Keď tam je tá vzduchová bublina má.sa.odstrieknut či nie?
nie nema sa odstriekat 🙂 je to ak v pribalovom letaku, ze sa nema odstranit bublina, aby sa vstrekla cela davka, to zvladnes, my zeny, ked musime a chceme vela veci zvladneme
nie nemusi. Mne to priatel picha do brucha, ale tvoria sa mi hrcky, ked uz nema kde tak do stehna, pockam kym na bruchu hrcky zmiznu a zase ....uz mi pichli aj do ramena.
Do brucha to je najucinnejsie.
@modraslamka Áno viem že do brucha je to najúčinnejšie ale mne to MUDr zakázala som v 9. Mesiaci vieš 😄👍
@vanda323 aha, tak to uz neviem🙈 tak co som sa dozvedela tu na konovi, zeny si pichali do lytka, do zadku do stehien....
@modraslamka Aj do zadku 👍👍😄? Asi odpadnem...hahah
Tak ja si dám do ramena radšej do zadku nieeeee
@modraslamka to vobec nie je pravda, ze do brucha je to najucinnejsie 🤷♀️ bezne sa picha do ramena (napr. v nemocnici mi pichali iba tam) a do stehna a do bokov...brucho sa odporuca hlavne preto, ze vacsina ludi tam ma tukovu vrstvu a nehrozi zla aplikacia napr. do svalu
@bambulienka25 Anoo, ďakujem ...keď už ma trošku poznáš vieš aká som....všetko si.musim 100x overiť 😄
@bambulienka25 Ešte som aj dnes v strese lebo primár mi povedal že nechce aby som rodila cisárskym rezom. Že sa boji, ako porodim a sa mi orgány poposuvaju že môžem dostať silný zlcnikovy záchvat a že sa chce vyhnúť jednej operácii teda že chce aby mi pichol anestéziológ len Epidural. Len už som otvorená na 3,5 ....tak som v strehu. Mám strach ..taká nesvoja som...
@bambulienka25 Ďakujem ti za povzbudenie ♥️♥️♥️♥️
@vanda323 bublina sa neodstrekuje. V 9 mesiaci som si ho pichala do stehien. Urcite nie do rovnakeho miesta. Treba striedat nohy, vnutorna cast stehna, vonkajsia. Ak ti to bude davat manzel, tak ramena striedat. Davaj ale bacha, ked chces epidural, tak 12h predtym nesmie byt fraxiparine. Tak keby si citila, ze idu kontrakcie, tak nedavaj uz fraxiparine.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vanda323 nie. Zabezpeci ze je podana cela davka lieciva