Folikulometria - postup

3. nov 2022

Baby bola som prave na folikulometrii som 11 dc a kazala mi prist este v stredu bude to stacit aby zo stredajsieho usg usudila ze nemam /mam ovulku?nemala som chodit denne na usg?

ninka99865
3. nov 2022

Folik rastie cca 2 mm denne, čiže keď si dnes mala maličký doktorka si to vypočíta kedy treba prísť.

autor
3. nov 2022

@ninka99865 ja viem len mi to pride v stredu uz neskoro

ninka99865
3. nov 2022

A koľko mal najväčší folik?

autor
3. nov 2022

@ninka99865 nepovedala ze su este malicke ale ze sa to moze zmenit mne vychadza podla testov ovu 18 den raz mi vychadza 14

ninka99865
3. nov 2022

Treba sa vždy pytat. Teraz ti len ostáva dúfať že v stredu to bude ok

autor
3. nov 2022

@ninka99865 dufam😏nerada ny som brala lieky tym sa chcem vyvarovat

saxano2222
6. nov 2022

ja som chodila na folikulometriu kazdych 7dni, skrz to ze na zaciatku mal folikul len 10mm a na dalsi tyzden to iste az na treti tyzden narastol na 24 mm, cize ovulacia na 23DC. Doktor si to vie vypocitat a usudit ktory den bude najlepsie, drzim palce ;)

autor
6. nov 2022

@saxano2222 aha ok tak ja idem v stredu tak dakujem smad tam bude folikul jak svet☹️🙏🏻

saxano2222
6. nov 2022

drzim palec 🙏🏻 moj folikul bol tiez nejaky prispaty 😀

autor
6. nov 2022

@saxano2222 aha no ale ona mi povedala te pozrie iba stredu a tak bud clostyl alebo tata a ja chcem vyslusat este fytosoju tak neviem co mam robit ci skusit tu soju ci rovno lieky kt sa bojim ale 😏

saxano2222
6. nov 2022

ja som brala fytosoju tento cyklus a aj tak obulacia az 23DC, no apson bola, takze fytosoja ak nepomohla neublizila. Ak to tento cyklus nevyjde tak ju zacnem brat aj dalsi.
O clostyle som pocula ze pomaha na ovulaciu ale zas nerastie pri nom sliznica maternice.
takze zalezi podla toho kolko sa snazite a chcete “zatlacit na pilu” . Najlepsie sa poradit s gynekologom este.

ninka99865
6. nov 2022

Netreba sa toho clostylu báť, tiež som sa mu snažila vyhnúť, žiaľ už sme ho museli nasadiť, nie je to žiadna tragédia. S fytosojou opatrne, nemá sa užívať pri endometrioze a zlej sz.
Prvý cyklus mi clostyl znížil sliznicu, teraz som si robila ricínove zábaly a bola ukazkova

autor
6. nov 2022

@saxano2222 no ons trva na liekoch snazime sa rok a pol

autor
6. nov 2022

@ninka99865 ked znizi sliznicu znamena to ze aj ked nabudi ovulku tak z toho nic ked znizi sliznicu? A mozes mi povedat viac o tych zabaloch?

ninka99865
6. nov 2022

A spermiogram mate? Tak hovorí sa, že sliznica musí mat aspoň 8 mm aby sa babo zavrtalo, ale môj Gyn tvrdí, že je v pohode aj menej keď je kvalitná naopak keď je vysoká nezmenia automaticky te je kvalitná na udržanie plodu. Čo presne chceš vedieť k zabalom? Namočím biele staré tričko (kúsok z neho) do teplého ricinoveho oleja dám si ho na podbruško, nato dávok aby nebolo všetko mastné, uterák a termofor a tak ležím hodinu. A robia sa pri snahe o tehu od skončenia menzesu po 3 dpo

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre