Žienky, vedeli by ste mi poradiť, či 1.DC je aj keď sa len bolestivo rozbieha slaboružová krv alebo je to až na druhý deň keď je mrcha v plnom prúde? Dr. mi dal termín na folikulometriu na 12 DC aby odsledoval ovuláciu, len ako na potvoru je to víkend a vychádza mi to tak že ak by som rátala mrchu už od dnes, že je 1.DC, tak 11 DC vychádza na piatok alebo 14 DC vychádza na pondelok a to už môžem práve ovulovať - u mňa je ovu buď 14 alebo 15 DC každý mesiac doposiaľ. Ďakujem.
@petkasaurus ja som sa rozhodla ze teda pojdem ak dnes ratam 1dc, tak 11.dc v piatok, aby som nepresvihla ovulku. Snad nebude mat dr. dovcu. Ja som bola na folik aj minuly cyklus a vsetko ok, robil mi aj ten test, ci su spermie a pohyblive v krcku po styku do 12 hodin a vraj OK. Ovu mam pravidelnu, aj cyklus a aj tak uz vyse roka sa nam nedari.
@nikca_123 určite by som na tvojom mieste tiez isla v piatok.. To som ani nevedela, ze sa da robit test, ze su spermie pohyblive v krcku, snad to robi aj moja doktorka.. Nam sa nedari od maja, ale mne minule zistila polyp, tak som isla na operáciu, snad sa uz zadari.. Aj beries Inofolic? To mi doktorka kazala, plus este do toho beriem omega, zinok, Dcko a Ccko..teraz ale zacnem brat Mimistar, vyjde to lacnejsie a je tam aj inozitol.. Budem drzat palce.
@petkasaurus vies co popravde ja som uz znechutena z tych doplnkov, tak nic neberiem, predtym som asi 3 mesiace uzivala b6, selen, kysel.listovu a vit.E - to mi kazal stary gyn, ktory ani ten velky myom nezbadal... Moj novy dr. Tvrdi, ze tie doplnky su biznis pokial som zdravotne OK, nie je dovod ich uzivat. Jedine co mi nasiel tento dr. Je myom 4,5cm v stene maternice a nemozu ho operovat, je na zlom mieste. Az ked budem po porode mi ho mozu vybrat ale s celou maternicou 😑 a povedal, ze myom uricte nevidi ako problem ze sa nedari otehoteniet; tak mu verim. S tym testom som sa tiez prvykrat stretla; povedal; ze v spermiach problem tiez nevidi. Tak idem este teraz na folikulometriu a mozno mi odporuci nejake vysetrenia. Snazite sa kratsie ako my, tak hadam vam to klapne coskoro 😊
@nikca_123 drzim vam palce!! Snazime sa kratsie, len ja uz budem mat 34 :( pa
@petkasaurus ja mam po 30 tke a partner bude mat 42 😑 Ale drzme si palce, vyjde to!🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja idem v januari 1x na folikulometriu a mne kazala na 10.az 12.DC ak ti to pomoze..