Snažíme sa 8 mesiacov dr vôbec nenavrhol folikulometriu a rovno predpísal duphaston od 16 DC ma dlhé cykly aj 80 dni je podľa vás toto normálny postup ?
@stellarstar duphastonom sa do poriadku teda nedá :D
@stellarstar akurát umelo vyvolam krvácanie čo z toho keď nebude ovulacia
Tak mne duphaston vždy dal cyklus do normálu
@stellarstar aj si ovulovala pri ňom ?
Hej
A nedal ti ho prave kvoli uprave cyklu? Ze ti ho chce skratit?
Hej je, musi ti najprv predsa upravit cyklus, keby mas 80 dnovy cyklus to by si sla kolko x na folikulometriu? Ked budes mat lepsi cyklus, odsleduje to folikulometriou a mozte dalej riesit. Drzim palce
Dám ti dobrú radu na budúce sa opýtaj dr 🍀
Ale dal iba duphaston ktorý vyvoláva umelo krvácanie keby dal k tomu clostyl pochopím
Ved kto hovori ze clostyl neprida potom? Nemoze ti dat clostyl ked nemas ms a mas 80 dnovy cyklus. Mala by si verit svojmu lekarovi a ked tak sa pytat co ma v plane
Presne pre toto lekari nemaju radi ludi co pridu a vygooglia si akoze zakladne info o liekoch/diagnoze, ale nerozumeju sirsie suvislosti.
No velkolepo prezentovat svoj nazor a dehonestovat lekarov postup dnes vie kazdy...
Ak mu neveris, chod k inemu alebo je moznost sa liecit doma sama, a to myslim v dobrom,... S takymto pristupom sa vam (Tebe+Dr) bude tazko spolupracovat.
@colsami nikoho nedehonestujem len mi príde divne len tak hodiť z brucha progesteron
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak prv treba dat cyklus do poriadku nie?