Ahojte baby od pondelka cely tyzden ma tak pobolievalo podbruskom. Posledny ms som mala 4.1.
V piatok/sobotu/nedelu ma strasne bolelo na ľavej strane pod bruskom az hore ma to tahalo strasne taky krc,teplo a ze sa tam nieco deje.
Tak som dneska sla ku svojmu doktorovi.Spravil mi sono na ľavej strane vajecnika som mala 2,3cm folikul.Nevidel ziadnu cystu.Lebo uz raz mi praskla.
No a povedal ze ma to moze boliet ze bude ovulacia ale mna to nikdy takto nebolelo mam 28 rokov. Sestricka mi pichla buscopan od bolesti a to vse.
Teraz ma to strasne boli zasa vecer ze sa nemozem ani vystriet ani chodit na tej lavej strane.Nemate nejaku podobnu skusenost?
Dakujeem
@monci234 áno, to bude blížiaca sa ovulácia. Ja niekedy mám také bolesti aj týždeň, keď sa nechce folikulu prasknúť. A v deň ovulácie ako popisuješ, neviem sa ani vystrieť. Tiez to mávam až posledný rok a mám 37 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monci234 niekedy ovulacia moze vyraznejsie boliet.Ja niekedy nic necitim,vacsinou vsak slabsiu bolest a raz som mala extremnu bolest.Ak vas doktor dobre pozrel a nic zle nevidel,netreba sa bat.