Folikul má len 11 mm, je šanca, že ešte narastie ?

tanna031
20. jan 2020

ahoj chcem sa len spytat... dnes som bola u dr. na folikulometrii, som udajne 16 dc...a folikul ma len 11 mm ... je sanca ze este narastie???

nina004
20. jan 2020

@tanna031 Podľa mňa šanca je. Ale závisí aké dlhé máš cykly. Niektoré ženy ovulujú neskôr ako na 12-16deň.

tanna031
autor
20. jan 2020

@nina004 no ja zvyknem mat 28 dc...ale napr v decembry som doslala ms o 4 dni neskor...a dalsiu o 5 dni skor a tu som mala raz tak dlho ako mavam cize trvala 8 dni...a niekedy v strede tejto dlhej ms som strasne silno krvacala

lauritkatesty
20. jan 2020

ano je to v pohode, hoci podla lekarskych tabuliek uz nie 🙂 ale velakrat sa ovulacia posunie. ides este na dalšiu kontrolu ?

tanna031
autor
20. jan 2020

@lauritkatesty ano ano idem este aj v piatok

lauritkatesty
20. jan 2020

@tanna031 tak uvidis, ked narastie, tak to bude v poriadku.

tanna031
autor
20. jan 2020

@lauritkatesty dakujem...a ak nahodou nenarastie tak moze ist o to ze proste len tento mesiac nedoslo k ovulavii??

lauritkatesty
20. jan 2020

@tanna031 ano , ked nebude rast, tak zanikne.

eriksonka1234
20. jan 2020

@tanna031 mne folikuly nedorastali vôbec, Dr. tvrdil, že som neplodna, chodila som každý mesiac na folikulometriu a aj napriek tomu som prirodzene otehotnela, náš zázrak ma už 14 rokov

tanna031
autor
20. jan 2020

zeny dakujem krasne za vase nazory a aj skusenosti, teraz sa citim o dost lepsie.. 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre