Folandrol nám nezaberá, zhoršuje mužovu plodnosť 😞

ziabronozka
29. sep 2020

Ahojte, chcela by som poradiť čo brať keď mužovi Folandrol po 5 mesiacov nezaberá, nastal placebo efekt. Ďakujem.

veronikaa006
29. sep 2020

Profertil, ale je dosť drahý. Ja som kúpila manželovi osobitne všetky vitamíny ktoré obsahuje profertil a vyšlo to oveľa lacnejšie.

elistek13
29. sep 2020

Nam dali normalne u doktora taky zoznam vitamonov zvlast, ktore ma brat a pekne sme ich nakupili. Bolo to sice horsie v tom, ze to nemal v jednom a musel za den zjest ja neviem 7 tabletiek dokopy ale pokial s tym nema problemy, ze mu z toho nie je zle tak je to lepsie asi. Henten folandrol nam ani doktorka neodporucila, vraj s nim nemaju dobre skusenosti

alana1
29. sep 2020

no moj muz mal tiez katastroficky spermiogram, dr povedal, ze s takym prirodzene sa dat nebude...prve co urobil, zacal nosit volne trenky, nie tesne rifle a prestal sa kupat v horucej vode a prestal sa saunovat...

ziabronozka
autor
29. sep 2020

@alana1 to aj moj už dlhšiu dobu prestal. Ale nezlepšuje sa to.

ziabronozka
autor
29. sep 2020

@elistek13 a mohla by som porosit zoznam ? Ďakujem.

milka1988
29. sep 2020

@ziabronozka kotvicnik zemný - cierna maca v tabletkovej forme, selén+ zinok, vitamín C, l karnitin, l arginin, vitamin E
Prečítaj si o každom vitamíne tu na ms cez lupou každý je na podporu niečoho iného

ckatka
29. sep 2020

Pridaj power kolagén od Werbey. U nás zabral po 2 mesiacoch.

veronikaa006
30. sep 2020

kotvičník zemný nie! Androlog Mudr. Hrivňák ho zakazuje brať, že má negatívny vplyv na spermie. Aj keď na nete ho všade ospevujú, ale tak verím skúsenému andrologovi, ktorý sa tomu venuje ako článkom, ktoré ani neviem, kto popísal.

makda
30. sep 2020

zinok + selen treba nasadit

ziabronozka
autor
1. okt 2020

@makda to berieme pravidelne a dlhodobo

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre