Folandrol alebo Yarilo Man

medvedik7777777
11. jan 2024

Zdravím, s manželom sa snažím o bábätko už rok aj 4 mesiace. Manžel bol na spermiograme kde mu vyšla slabšia pohyblivosť - astenozoospermia. Vraj sa s tým dá oplodniť. Doktor odporučil užívať folandrol alebo yarilo man. Ktoré vybrať?
Výsledky spermiogramu: objem ejakulátu 2,4, celkový počet spermií 41 mil, koncentrácia spermií v 1 ml je 16 mil, počet motilnych spermií 6, celková motilita 30 %, progresívna motilita 20-25 %, patológia 60%, PH 7,3.

V čase tohto spermiogramu bol manžel aj chorý. Mohlo to ovplyvniť výsledok? Pripadne mohlo sa to ešte zhoršiť keď pár dni po spermiograme mal vysoké horúčky kvôli čomu musel brat aj antibiotiká?

Zatiaľ berie Folandrol, zinok a omega 3 mastné kyseliny s obsahom EPA a DHA a polyfenolmi, nakoľko Yarilo nebolo skladom v žiadnej lekárni, ale rozmýšľam nad Yarilom keďže obsahuje aj zinok koenzýmu Q 10 aj vitamín D3.

janka123121
11. jan 2024

@medvedik7777777 dobrý deň, tiež som sa rozhodovala, ale nakoniec som zvolala Yarilo, príde mi to zloženie lepšie, veľmi sa mi nepáčilo pri Folandrole, že obsahuje acesulfam K a aspartam. Yarilo obsahuje tuším fruktozu. Rozhodla som sa len na základe porovnania sladidiel. A ohladom ovplyvnení výsledkov chorobou vám neviem poradiť.

spanielka44
12. jan 2024

@medvedik7777777 ahoj my sme užívali yarillo man pre partnera, ja som užívala nosifol po dvoch mesiacoch sa to podarilo 🙂 žiaľ sme on prisli tak po zotavení ideme do toho opäť naplno s týmito pomocnikmi

janka123121
14. jan 2024

@spanielka44 To ma veľmi mrzí, mne sa stalo to isté v 6. týždni sme o bábätko prišli :/ Vtedy som len femibion 2 mesiace pred počatím užívala, teraz by som chcela pre to urobiť niečo viac, tak sme obaja skúsili od yarila tu radu na podporu plodnosti.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre