Folandrol a Inofolic - pomoc k otehotneniu

luckalucka13
17. jún 2021

Ahojte. Pomohli vám niekomu tieto výživové doplnky k otehotneniu? Ďakujem 🙂

mamamasama
17. jún 2021

ani neviem... brali sme ich 10 mesiacov... mame babatko, ale neviem ci to bolo prave zasluhou tychto doplnkov

magaret7
17. jún 2021

Ja som zacala brat inofolic, dva krát denne, ráno večer, no a zrazu dve čiarky.
Pomohol mi aj na psychiku ze som sa rak uvolnila a verila tomu.. Nebola som v napätí vedela som ze robím pre to maximum a cítila som sa super uvolnene

dada337
17. jún 2021

@luckalucka13 ahoj, aj ja s priateľom sme to brali, som práve tehotná ale či pomohlo práve toto 🤷, určite robí veľa aj psychika ako sa píše vyššie v prispevku...ale za skúšku nič nedáš, držím palce ✊

mmbudiakova
17. jún 2021

Ahojte, mometálne som tehotná, začínám 8 mesiac. Ja som využívala 3 balenia a do 5 mesiacov som otehotnela. Inofolic len odporúčam!

blondie333
17. jún 2021

Ahoj, mali sme tieto doplnky aj my s manželom + včeliu materskú kašičku+ kvapky gynex a podarilo sa po dlhšom snažení. Ťažko povedať, či práve niečo z tohto pomohlo 🙂 ale ja som bola spokojná, že som pre to spravila všetko 🙂

robin30
17. jún 2021

Vyhodene peniaue.Vcelia kasicka a inositol od swanson ti plne postaci

nika4466
17. jún 2021

Mam na predaj Inofolic Premium 42ks za 20 € ak mate zaujem tak ma kontaktujte.

bambula00001
17. jún 2021

Ahoj moja skúsenosť s inofolikom nieje dobrá 😢 bohužiaľ mne nepomohol práve naopak . Rozhadzal mi cyklus ešte viac ako som ho mala . Každá sme ina a každej sadne niečo iné.
Ale skúsiť to môžeš viem že veľa babám pomohol

roxana61
17. jún 2021

Mne nepomohol. Zostali mi ale ešte 2 cele a 1 otvorene balenie (chyba 5 tabliet) - inofolic combi. Predám cele za 20, otvorene za 15. Ak by mal niekto záujem, prosím sprava 🙂

mirus11
18. jún 2021

@roxana61 a to máte tie inofolic combi premium alebo len inofolic kombi?

roxana61
19. jún 2021

@mirus11 combi ako som napisala

dominika02011
27. jún 2021

@luckalucka13
Ahoj áno pomohli infolic je super
Mám ešte jedno celé balenie 20 vrecúško nerozbalené ak by si mala záujem .

rita0123
22. júl 2021

Ahojte užívam prvý krát duphaston je môžem že keď mávam aj styk môžem hneď otehotnieť ?? užívam to na úpravu cyklu a dr mi to dal na tri mesiace

vierkainka
22. júl 2021

Ja mám 58 sáčkov Inofolic ....ak by dačo, píšte.Uzivam Inofolic combi premium,pre mňa je práškový slabý.

rita0123
22. júl 2021

Ktorá mi aspoň odpovie 🙏

dada1617
29. aug 2022

@luckalucka13 my nevieme potvrdit stihla som otehotniet skor ale ak niekomu pomôžu zvýšil sa nám folandrol je tam este dost sackov

luckalucka13
autor
2. sep 2022

@dada1617 ďakujem za odpoveď 🙂 už aj máme syna, tento mesiac bude mať 3 mesiace ❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre