Ahojte. Pomohli vám niekomu tieto výživové doplnky k otehotneniu? Ďakujem 🙂
Ja som zacala brat inofolic, dva krát denne, ráno večer, no a zrazu dve čiarky.
Pomohol mi aj na psychiku ze som sa rak uvolnila a verila tomu.. Nebola som v napätí vedela som ze robím pre to maximum a cítila som sa super uvolnene
@luckalucka13 ahoj, aj ja s priateľom sme to brali, som práve tehotná ale či pomohlo práve toto 🤷, určite robí veľa aj psychika ako sa píše vyššie v prispevku...ale za skúšku nič nedáš, držím palce ✊
Ahojte, mometálne som tehotná, začínám 8 mesiac. Ja som využívala 3 balenia a do 5 mesiacov som otehotnela. Inofolic len odporúčam!
Ahoj, mali sme tieto doplnky aj my s manželom + včeliu materskú kašičku+ kvapky gynex a podarilo sa po dlhšom snažení. Ťažko povedať, či práve niečo z tohto pomohlo 🙂 ale ja som bola spokojná, že som pre to spravila všetko 🙂
Vyhodene peniaue.Vcelia kasicka a inositol od swanson ti plne postaci
Mam na predaj Inofolic Premium 42ks za 20 € ak mate zaujem tak ma kontaktujte.
Ahoj moja skúsenosť s inofolikom nieje dobrá 😢 bohužiaľ mne nepomohol práve naopak . Rozhadzal mi cyklus ešte viac ako som ho mala . Každá sme ina a každej sadne niečo iné.
Ale skúsiť to môžeš viem že veľa babám pomohol
Mne nepomohol. Zostali mi ale ešte 2 cele a 1 otvorene balenie (chyba 5 tabliet) - inofolic combi. Predám cele za 20, otvorene za 15. Ak by mal niekto záujem, prosím sprava 🙂
@luckalucka13
Ahoj áno pomohli infolic je super
Mám ešte jedno celé balenie 20 vrecúško nerozbalené ak by si mala záujem .
Ahojte užívam prvý krát duphaston je môžem že keď mávam aj styk môžem hneď otehotnieť ?? užívam to na úpravu cyklu a dr mi to dal na tri mesiace
Ja mám 58 sáčkov Inofolic ....ak by dačo, píšte.Uzivam Inofolic combi premium,pre mňa je práškový slabý.
Ktorá mi aspoň odpovie 🙏
@luckalucka13 my nevieme potvrdit stihla som otehotniet skor ale ak niekomu pomôžu zvýšil sa nám folandrol je tam este dost sackov
@dada1617 ďakujem za odpoveď 🙂 už aj máme syna, tento mesiac bude mať 3 mesiace ❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ani neviem... brali sme ich 10 mesiacov... mame babatko, ale neviem ci to bolo prave zasluhou tychto doplnkov