Folandrol a inofolic

macko1007
15. aug 2018

Aké máte skúsenosti s inofolicom a folandrolom ?pomoho Vám otehotnieť ?ako dlho ste ho brali?

julspuls
15. aug 2018

Pol roka som nemala menstruaciu, uz sa mi tvorili aj cysty na vajecnikoch, inofolic som brala asi 2 mesiace, prisiel cyklus a dalsi uz neprisiel, prislo nieco lepsie babo 😊

macko1007
autor
15. aug 2018

@julspuls ďakujem ,ja beriem 3mesiace teda v októbri to budú 3,priateľ 2 a ideme nato 🙂len som chcela vedieť či niekomu pomohol 🙂)

majkaaaaaaa
16. aug 2018

@macko1007 ahoj. Moja skúsenosť - dlho som sa odhodlavala či kúpiť, či nekúpiť tieto partnerské balíčky pretože nestoja malo, no hneď po prvom mesiaci užívania sa dostavil výsledok a dnes som už v 8tt 🤰. Možno je to iba náhoda , no skúsiť treba všetko 😉

val9
16. aug 2018

@majkaaaaaaa ahoj prosím ťa na ten inofolic . Užívam ho cca 8 dní a sem tam mám pichanie v podbrusku občas cez deň. Mala si nejaké "iné stavy " počas užívania? Tak isto beriem prvý krát tak som zvedava ako to dopadne 🤞 teraz som 12dc

majkaaaaaaa
17. aug 2018

@val9 nič take som nepociťovala... 🤔 nesledovala som sa už tak.

certovica1982
11. sep 2018

Mám na predaj otvorené balenie Folandrolu,16ks,ja som otehotnela takže ich nepotrebujem,ak by ste mali záujem kontaktujte ma

myajakab
26. okt 2018

@certovica1982 ajoj mas ich este kupila by som ich 🙂

certovica1982
26. okt 2018

@myajakab ahoj áno mám

majkaaaaaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
niccolle
6. nov 2018

@majkaaaaaaa ahoj ja by som mala záujem

myajakab
12. nov 2018

@certovica1982 za kolko aka by bola cena dakujem 🙂

certovica1982
13. nov 2018

@myajakab píšem ss

myajakab
13. nov 2018

@certovica1982 oki napis mi dakujem 🙂

jolanda1111
14. mar 2019

Mam na predaj zvysok balenia folandrolu.ak mate zaujem piste spravu.19ks cena 10euro

ivet213
17. máj 2020

Ahojte mam folandrol 28 sackov (podarilo sa otehotniet aj bez nich)

babo44
19. nov 2021

Dobrý deň, na niekto na predaj folandrol? Ďakujem

vanesapeskova
30. apr 2022

@majkaaaaaaa vážne vám to pomohlo ? Aj my sa snažíme o bábätko ...

vanesapeskova
30. apr 2022

@ivet213 ako to myslíte že aj bez nich ďakujem.

vanesapeskova
30. apr 2022

@majkaaaaaaa mozte mi ten pantnersky bloček odofotit ako to vyzerá skúsim aja ďakujem

diaszoky
30. apr 2022

@macko1007 my sme brali pol roka a nic.mam ms ako hodinky a vraj ak ma zena dost vajicok nepotrebuje dalsie lebo sa jej mozu upchat vajcovody toť moja skusenost. Inac je to dost drahe ja ba som skor kupila cisty inozitol stoji ovela menej a ten isty ucinok

vanesapeskova
30. apr 2022

@diaszoky a z akých alebo bez tabletiek si ostala tehotná či este ne alebo ešte nemáš deti či už máš ďakujem

Totiž aj my sa snažíme o bábätko a chcela by som vyskúšať

diaszoky
30. apr 2022

@vanesapeskova nemam deti a rok sa snazimr momentsle podstupujěe zakaldne vysetrenia a skusala som aj cvicit mojzisku brat vmk a
Nic

ivet213
30. apr 2022

@vanesapeskova kupila som ovulacne testy a pila alchelmilku a ostruzinu malinovu kazdy druh 2x do dna vzdy iba sypane caje jeden pohar mal 0,5l a do mesiaca buuum tehotna

vanesapeskova
30. apr 2022

@diaszoky aha rozumiem a tak teda ste skúšali ten inofolic a nezabral vám áno ?? .. 😔🙃

vanesapeskova
30. apr 2022

@ivet213 koľko to stojí .. všetko čo ste tu napísala ďakujem ,teraz ste tehotná či už boli ..? 🙂

ivet213
4. máj 2022

@vanesapeskova caj 2€ ovulacne testy stali vtedy 3€ teraz 6€ a viac vdaka cajom a testom a mam doma uz jednu slecnu

diaszoky
4. máj 2022

@vanesapeskova nie sle apson ma muz spermiogram dobry mozno aj vdaka nemu

vanesapeskova
9. máj 2022

@diaszoky aha rozumiem a počuli ste o tabletka h maca ,aj stoho ostala jedna tu odnás do mesiaca hmm.

vanesapeskova
9. máj 2022

@ivet213 aha , a stymi testami čo treba a ako kedy ? Použitie:-- koľko treba kúpiť ..ako robiť sledovať gde kúpim to a ten cajik gde tak tiež kúpim díky

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre