Ahojte žienky, chcela by som poradiť. Snažíme sa o druhé dieťatko. Bola som u lekára ktorý mi povedal že okrem myómu na maternici som ok a môžeme začat plodiť 😉 poradil mi FOLANDROL a INOFOLIC. Moja otázka je či máme toto užívať obaja či stačí pokiaľ to budem užívať len ja. Dr. mi povedal že kedže už jedno dieťa máme nemal by myóm nejako ovpl. druhé otehotnenie, keby som ešte dieťa nemala tak by to vraj problém mohol byť. Máte niekto skúsenosť prosím. Ďakujem :*
tam my už od decembra na tom pracujeme, a zatial mic, mala som dost vazne problemi po prvom porode, preto sa bojím ze splodit druhe babo nebude tak lahke a hlavne je tu ten myom :/ hlavne to ma trapi. nejak sa nad tym netrapime, ale uz by sme radi druhe. nasa prva ma 4 roky a nechceme velky rozdiel medzi detmi. Dakujem za odpoved
suhlasim s bosoriakom 🙂 inofolic je strasne drahy a ak tie vrecka pijes 2x denne ide to riadne do penazi...my sa snazime od marca a teraz som namiesto inofolicu zacala uzivat cisty inozitol (100 tabliet 7 €) a kyselinu listovu (jamieson)....cena a mnozstvo tabliet su neporovnatelne... 😀 vyskusat vyskusaj..su to iba vitaminy, neublizi ti to
Ahoj, ja ti odporucujem, aby ste obaja pili a kazdy 1x denne. Neviem preco vela bab pije 2x denne, ked je na obale napisane 1x denne. Obaja sme boli zdravi, a po 2-3 mes sa nam zadarilo, ale bohuzial sa prestalo vyvijat. V dnesnej dobe aj chlapi su pod stresom, co neprospieva spermian, cize urcite mu to pomoze. Ja nakupujem takyto balicek:
http://www.pilulka24.sk/inofolic-folandrol-part...
@tinka881 mne doktor kazal dvakrat denne lebo som nala zle cykly, aj tak som pila len do ovulky dvakrat denne. Da sa zohnat o polovicu lacnejsie na pl strankach. A omyl, moze ublizit a rozhadzat cyklus (prestimulovat vajecniky) pokial to z nim prehanas...ked si zdrava a.cyklus pravidelny ziadny inofolic nepotrebujes
@1mata
@kikiballa Ahoj. Prosím ťa, pod akým názvom alebo značkou si kúpila čistý Inozitol?
Ahoj. Urcite by ste mali Folandrol a Inofolic uzivat obaja. Aj my sme boli zdravi a nedarilo sa nam viac ako 2 roky. Manzel mal sice trochu "do lava" spermie, ale v podstate bol OK. Nasadili sme si ja Inofolic a on Folandrol. Uzivali sme cca pol roka a podarilo sa. Takze ja mam dobru skusenost a odporucam.
Ahojte, kúpila by som folandrol, má tu niekto na predaj? Ďakujem
Dobrý deň, ak má niekto záujem, mám na predaj neotvorený partnerský balíček Inofolic 20 vrecúšok + Folandrol 30 vrecúšok, exp 31.10.2016. My sme kúpili pre "istotu" lebo dcérku máme vďaka Inofolicu, ale teraz sme to ani nestihli využiť🙂 pôvodná cena 24,60€, ponúkam za 19€ + poštovné
@maciusko dobry..zobrala by som
Dobrý deň, partnerský balíček je už predaný
dobrý deň nemáte niektorá na predaj FOLANDROL a INOFOLIC???
Uz neaktualne..
Ahojte,mam na predaj inofolic 12ks exp.05/2019, vitaminy pre partnera MannerAktiv komplex 12ks exp.03/18 a ovulacne testy 10ks exp.2019. Cena za vsetko spolu 8e.
Ahojte, ak by mal niekto zaujem aj ja mam na predaj cele balenie Folandrol 30ks. V pripade zaujmu piste spravu. 🙂
ahoj, cena?
Infolic - mám zaujem!
Ahojte baby, ak by ste mali záujem, mám na predaj Inofolic Combi 40 tbl, pre partnera Folandrol 10 sáčkov a takisto bylinné kvapky Femigrad 200 ml...cena za všetko dokopy bola 87,-€, teraz (časť sme minuli) cena vychádza 50,-€, ale ja to ako balíček ponúkam všetko spolu za 25,-€...ja už nepotrebujem, mne táto 3kombinácia dopomohla k otehotneniu...ak máte záujem, píšte správu
Ahojte, mam na predaj Inofolic 60 sackov aj Folandrol 36 sackov (nakupila som do zasoby lebo som zila v zahranici a uz nepotrebujem, nam to pomohlo 🙂 .Ak mate zaujem, piste sukromnu spravu.
From : shananala : Balicek uz nie kje k dispozicii.
Mate niektorá na predaj zvyšní Inofolic? Poprosím IP. 🙂
@laurellay je to este aktualne ?
zdravim ak mate niekto folandrol na predaj mam zaujem .
@monikacyprinka áno, je to ešte aktuálne, ale mám k dispo len 10 sáčkov
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@1mata Ja by som na tvojom mieste nevyhadzovala peniaze za tieto doplnky. Ak ste obaja s manzelom zdravi, pokojne by som si zacala uzivat a nemyslela konkretne na plodenie. Na to budete mat cas tak po roku ak sa nahodou nepodari. Myslim, ze vela lekarov odporuca ten Inofolic uplne zbytocne a je to aj dost drahe.