Filipínsky liečiteľ Lino

pavlinka62
5. mar 2014

Ahojte baby, nemate niektorá skúsenosti s p. Linom? Je to filipínsky liečiteľ a chodí sem na slovensko do BA 2x ročne...

dedikatessa
5. mar 2014

moje nepriame skusenosti hovoria, ruky preč od liečiteľov, ktorý na vas skladaju ruky a posuvaju energiu do vasho tela. 😖

luba28
5. mar 2014

@pavlinka62
@dedikatessa nieco podobne bol aj Kaspirovskyj z Ruska a skoncil v base,,..... 😀 😀 😀 😀 😀 neverim takymto ludom

pavlinka62
autor
5. mar 2014

noo je to asi individuálne...ja som dostala referencie od jednej známej, že pomohol dvom babam, čo sa snažili otehotnieť... ...preto sa pýtam, či s ním niekto nebol priamo v kontakte...

janinah
5. mar 2014

@dedikatessa moje priame skúsenosti hovoria,že energia z rúk môže pomôcť,ak sú to tie správne ruky 😉 ..filipínca nepoznám,asi by som neverila niekomu,kto príde,odíde a nie je "poruke"ak by som potrebovala radu či pomoc

luba28
5. mar 2014

@pavlinka62 psychika robi divy,... 🙂

dedikatessa
5. mar 2014

v jednom pomože a v druhom sa vam sto nasobne zhorší, potom sa netreba dvit ked zena porodi a muž ju nechá ! myslim to vazne, ludia hladaju pomoc u kadekoho a su ochotny platit horibilne sumy len aby im bolo rychlo dobre. ☹

oknavi
5. mar 2014

@dedikatessa ja mam skusenosti lepsie z liečitelmi ako s lekarmi..a moje presvedcenie....logické na svete je len matika a fyzika..dlhoročné skusenosti...ale máš pravdu v tom...že nie hoci komu...

oknavi
5. mar 2014

@pavlinka62 reagujem na tvoju otazku...filipínci.tibetania atd..nemusiš sa báť...to je iné kafé...nie ako poniektori na sk...nie všetci...moje osobné skúsnosti...nie že jedna babka povedala...

pavlinka62
autor
7. mar 2014

tak ako pozerám - sú tu rôzne názory na liečiteľov .... ale nikto nemá priamo skúsenosť s p. Linom?? nikto pri ňom nebol??
@oknavi ďakujem za povzdubenie 🙂 Ja som toho už tiež vyskúšala viacero - 3x neúspešné IVF, potom p. bylinkárka, prístroje, tetušky - ujcovia liečitelia......a stále mi každý niekoho odporúča...:/ len nájsť toho pravého čo by pomohol.... a možno je to fakt iba o psychike...

oknavi
7. mar 2014

@pavlinka62 cauko..povec mi co konkretne potreuješ?nejaký zdrav.problém,a kde bývaš..a žiadnym tetuškam atd..aj ked bylinky su fajn..ale tebe treba asi nieco akutne...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre