Ahojte baby, nemate niektorá skúsenosti s p. Linom? Je to filipínsky liečiteľ a chodí sem na slovensko do BA 2x ročne...
@pavlinka62
@dedikatessa nieco podobne bol aj Kaspirovskyj z Ruska a skoncil v base,,..... 😀 😀 😀 😀 😀 neverim takymto ludom
noo je to asi individuálne...ja som dostala referencie od jednej známej, že pomohol dvom babam, čo sa snažili otehotnieť... ...preto sa pýtam, či s ním niekto nebol priamo v kontakte...
@dedikatessa moje priame skúsenosti hovoria,že energia z rúk môže pomôcť,ak sú to tie správne ruky 😉 ..filipínca nepoznám,asi by som neverila niekomu,kto príde,odíde a nie je "poruke"ak by som potrebovala radu či pomoc
@pavlinka62 psychika robi divy,... 🙂
v jednom pomože a v druhom sa vam sto nasobne zhorší, potom sa netreba dvit ked zena porodi a muž ju nechá ! myslim to vazne, ludia hladaju pomoc u kadekoho a su ochotny platit horibilne sumy len aby im bolo rychlo dobre. ☹
@dedikatessa ja mam skusenosti lepsie z liečitelmi ako s lekarmi..a moje presvedcenie....logické na svete je len matika a fyzika..dlhoročné skusenosti...ale máš pravdu v tom...že nie hoci komu...
@pavlinka62 reagujem na tvoju otazku...filipínci.tibetania atd..nemusiš sa báť...to je iné kafé...nie ako poniektori na sk...nie všetci...moje osobné skúsnosti...nie že jedna babka povedala...
tak ako pozerám - sú tu rôzne názory na liečiteľov .... ale nikto nemá priamo skúsenosť s p. Linom?? nikto pri ňom nebol??
@oknavi ďakujem za povzdubenie 🙂 Ja som toho už tiež vyskúšala viacero - 3x neúspešné IVF, potom p. bylinkárka, prístroje, tetušky - ujcovia liečitelia......a stále mi každý niekoho odporúča...:/ len nájsť toho pravého čo by pomohol.... a možno je to fakt iba o psychike...
@pavlinka62 cauko..povec mi co konkretne potreuješ?nejaký zdrav.problém,a kde bývaš..a žiadnym tetuškam atd..aj ked bylinky su fajn..ale tebe treba asi nieco akutne...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
moje nepriame skusenosti hovoria, ruky preč od liečiteľov, ktorý na vas skladaju ruky a posuvaju energiu do vasho tela. 😖