Fertiprona - skúsenosti

duracelka13
13. jan 2016

Ahojky! Chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti a týmto doplnkom stravy pre plánovanie tehotenstva, tehotné a dojčiace matky? Je to niečo podobné ako Nosifol či Inofolic, len má lepšie zloženie.

luciamichnova
13. mar 2016

@duracelka13 no tak ja som to prave dnes nasla tiez a rozmyslam ze si to kupim,lebo inofolic je dost drahy :( inac som pozerala na ceske stranky a tam to baby dost odporucaju 🙂

duracelka13
autor
13. mar 2016

@luciamichnova ja som to už zavrhla, žiaľ. radila som sa so svojou gynekologičkou a povedala mi, že to má skvelé zloženie, ale žiaľ nie pre mňa :(. nakoľko sa liečim na vysoký tlak a obsahuje to zložku, ktorá pôsobí na kardiovaskulárny systém a neznáša sa s liekmi na tlak. Tuším niacín...Inak som bola už rozhodnutá, že si to kúpim a za skúšku nič nedám.

luciamichnova
13. mar 2016

to mi je ľúto :( a čo zahraničné stránky? ako tak lustrujem po nete tak je toho dosť a našla som aj čistý inozitol v prášku...

tutu_1
12. okt 2016

Viem ze je to staršia téma ale nedalo mi. Fertipronu užívam aj teraz 2 sacky denne a mne sa zdá ze je rovnako dobrá ako inofolic ktorý som si kupovala predtým akurát ze Fertiprona je lacnejšia 😉

julyana
7. nov 2016

Inofolic som brala a nezda sa mi ,že ma nejake účinky čitala som teraz o tej Fertiprone vyskúšam to.Inotizol som pozerala na internete aj čistý máte niekto skúsenosť?

duracelka13
autor
17. dec 2016

@julyana ja beriem cisty od Swanson

duracelka13
autor
17. dec 2016

@tutu_1 gratulujem. Vidim,ze tebe tusim pomohla...

duracelka13
autor
17. dec 2016

@duracelka13 myslela som cisty inozitol a k tomu mi lekar poradil aj b6+b12

tutu_1
17. dec 2016

@duracelka13 Tažko povedat co pomohlo, ja som brala ešte Gynex, a pila gynastan, alchemilku, a vitex jahňací. No a ešte sme obaja jedli macu. 😊

duracelka13
autor
18. dec 2016

@tutu_1 na gynex a vitex sa chystám aj ja

tutu_1
19. dec 2016

@duracelka13 keď bolo najhoršie išli sme za pani bylinkarkou z Piešťan, Ankou Kopacovou. Veľmi mila pani. Zobrala nas aj keď sme uz nemali casenku.

noemi1983
28. feb 2020

@tutu_1 Ahoj! Vedela by si my podat nanu kontakt? Dakujem.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre