Pekný večer žienky. S priateľom sme sa už dlhšie snažili o bábätko žiaľ, márne. Hľadala som,študovala som na internete a natrafila som na Fertilup. Pýtam sa vás pretože to nie je lacné a nie každý má len tak na vyhodenie toľko peňazí. Aké s tým máte skúsenosti?! Za všetky vaše odpovede vopred ďakujem a vážim si ich 🙏🙏🙏🙏
@zanetakovacsova koľko je to dlho?.. Vieš ono keď to budeš najmenej čakať a tlačiť na pílu vtedy to príde.. My sme sa o malého pokúšali vyše roka.. O druhé sme sa pokúšali 2 roky.. Žiaľ toto druhé nedopadlo dobre.. Tiež som mala obdobia kedy som skúšala ovulacne testy, alchemilkovy čaj, inofolic, epam 12 a kadečo iné.. A zatiaľ sa obidva krát podarilo v období kedy som dlhšie nič nebrala a vypustila to z hlavy ale ide to tazko
@nikpa nie sú to tablety len pre muža sú takisto aj pre ženu. Lekári nám povedali že sme obaja zdraví. Keď mi aj menštruačný kalendár písal ovuláciu.. Proste nič :(
@mattkapd ide o to že my vôbec netlačíme na pílu nerobíme to silou mocou o dieťatko každý deň alebo podobne. Ale pre potešenie a či už v plodné dni, ovuláciu alebo menej plodné dni proste ten istý efekt :(
@zanetakovacsova ked ste zdravi tak to skor alebo neskor príde 🙂 dufam, ze čoskoro. Viem co je to čakať na dieťa, drzim palce ✊
@nikpa ďakujeme 🙏
Ahojte baby, ak by chcel niekto fertilup mám na predaj balenia na cca 2.5 mesiaca pre oboch. Nám sa po 4,5 roku podarilo prirodzene, ani sme už neverili po 3 neúspešných IUI, už sme plánovali IVF. Snáď dopadne všetko ako má 🙏
@nanus_enka poprosím vás cena je aká samozrejme ak ho ešte máte
@krcmmaja prepáčte, už je predaný.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zanetakovacsova a vieš isto, ze je chyba v mužovi? Základ je zistiť kde je chyba.