Ahojte baby, máte skúsenosť s http://www.otehotnenie.sk/product/fertil-man-vi... ???
Ďakujem
@martineluska a keď tak náhodou s týmto http://www.otehotnenie.sk/product/maca-lepidium... si sa už nestretla? je to taktiež na zvýšenie produkcie spermií...
@karin3k macu v kapsulach tiez bral a to mu nezabralo vobec dokonca ju papal 1 rok a nic 😒 ale manzel ma velmy zle spermie tak mozno aj preto .
@martineluska aha, no ďakujem.. To si ma celkom odradila, neviem či to máme skusiť :(
@karin3k ja som to objednávala odtiaľto http://biocare.sk/eshop/produkt/maca
karin3k nechcela som ta odradit treba skusat vsetko na kazdeho ine zabera 😉 drzim palce nech sa co najskor zadary 🙂
@martineluska v pohode, ďakujem, skúsime to teda, a keď tak budeme informovať či nam to pomôže..
Ahojte, my sa s manzelom snazime 2 roky , z toho po roku aj nieco sme isli na spermiogram kde mu vysledky vysli na athenotertozoospermiu, cize pomale a aj deformovane spermie. Lekar nam kazal uzivat Profertil ale kedze som sa docitala na roznych forach ze to moc nepomaha..tak sme nakoniec kupili Fertil man..je to skoro to iste ako Profertil len o nieco lacnejsie.
Uzival to 3 mesiace potom mesiac pauza a znova 3 mesiace.
Vcera bol na kontrolnom spermiograme a vysledok ma normosperia
Cize my mozeme povedat ze nam na plnej ciare pomohli. Vsetky zle vysledky z prveho spermiogramu sa mu upravili.
Manzel ma 28 rokov a ja 24, dufam ze v blizkej dobe sa zadari...mne nastastie nic nenasli-som v poriadku a teraz aj manzel...🙂
A este chceme kupit jedno balenie a snazit sa...sice na vysledkoch sperm.nam bolo odporucane IUI, ale chceli by sme teraz vyskusat ci sa nepodari ked mame konecne normalne vysledky, a ked nie tak potom pojdeme na IUI...Aj na genetike sme boli a tam sme dopadli dobre..
Takze drzte palce aby sme konecne mali aj my v co najkratsej dobe dve palicky...
Dobry den vsetkym...
Po uspesnej AR IUI mam zvysny Merional Inj.75. 10ks.
Ak niekto podstupuje stimulaciu a je samoplatca, rada ho vyhodne ponuknem.
maju to aj v lekarni? co to stoji a kolko na den treba brat?
@alchemilkazltozelena 2x denne a tabletky stoja 14eur a 46centov a je ich v balení 120. A ja som to objednala cez stránku http://biocare.sk/eshop/produkt/maca
@nikol1014 dik, ale ja som sa pytala na Fertil man, nie na Macu 😉
@alchemilkazltozelena www.otehotnenie.sk teraz je naň zľava
@alchemilkazltozelena Ahoj my sme kupili fertil man cez otehotnenie.sk
je tam balenie na 3 mesiace...za necelych 50 eur
berie sa jedna tabletka denne cele 3 mesiace..potom je nutna mesacna pauza...
nam pomohli a spermiogram sa upravil..tak verim ze pomoze aj Vam..🙂
@zuzu2389 prave som ho objednala 😉 verim ze pomoze, urcite lepsie ako profertil za 50 eur na mesiac :-/ a pritom maju podobne zlozenie...
@alchemilkazltozelena presne tak...aj my sme ho preto objednali...to co nas stalo na 3 mesiace by sme museli zaplatit pri prefortile na jeden mesiac....a minimalne je nutne uzivat 3 mesiace..dufam ze vam pomozu tak ako aj nam..🙂
@zuzu2389 ja som zaplatila vcera cez internet banking a objdenala, zadala adresu a aj e.mail a myslela som ze mi pride nejaky email potvrdzujuci, ale nic. tebe dosiel mail?
@alchemilkazltozelena No potvrdzujuci mi neprisiel, prisiel mi mail, kde mi oznamili ze uz mi zasielku vybavili a poslali postou...ale nemaj strach objednavala som od tial viac krat,,a ani raz som nemala problemy..
dufam ze som pomohla a vitaminy pomozu.🙂
@zuzu2389 uz mu vcera dosli 🙂 tesime sa na pozitivny vysledok 🙂 a drzim aj vam place 🙂
@alchemilkazltozelena Dakujeme a dufam ze sa nam splnia tie nase sny..🙂
@zuzu2389 ahooooj tak ako? nam fertil man pomohol 🙂 mame normospermiu, takze hor sa do dalsieho boja 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tiez by som rada vedela ci to ma zmysel kupovat