Ahojte. Som v 6tt a užívam Femibion 1 asi týždeň. Dnes som bola u mojej gynekologičky a tá mi povedala, že Lejdyvita je lepší prípravok a mám radšej ten teraz užívať a femibion až keď doužívam LejdyVitu. Keď som však porovnávala zloženie týchto dvoch doplnkov, tak Femibion obsahuje viacej miligramov vitamínov aj ďalších látok. Preto neviem či ide len o nejakú spoluprácu pani doktorky s tou firmou alebo ozaj je LejdyVita lepšia. Čo by ste robili na mojom mieste? Pokračovali by ste v užívaní Femibionu (keďže má viacej vitamínov) alebo by ste nasadili teraz radšej LejdyVita?
Prikladám do komentáru aj zloženie.
Ďakujem 🙂 a prajem pekný deň.
Ja som tiež takáto "strelena", zamýšľam sa nad hlupostami 🤭. Asi by som užívala to co doteraz a keď by sa minulo tak by som začala to druhé.
oboje su zbytocne vyhodene nemale peniaze, uplne ti staci uzivat folat kyseliny listovej, co stoji asi tak 2€ v lekarni a vydrzi ti pol tehotenstva
Ja som užívala oba tehotenstva femibion a keď dokina pýtala ci beriem nejaké vitaminy, povedala som ze femibion a ona ze ok. Podľa mňa je to na tebe. Sú mamičky co neberú žiadne vitaminy
Užívala som femibion a keď budem čakať druhe tak ho budem užívať znova 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.