Femibion verzus LejdyVita

12. jan 2023

Ahojte. Som v 6tt a užívam Femibion 1 asi týždeň. Dnes som bola u mojej gynekologičky a tá mi povedala, že Lejdyvita je lepší prípravok a mám radšej ten teraz užívať a femibion až keď doužívam LejdyVitu. Keď som však porovnávala zloženie týchto dvoch doplnkov, tak Femibion obsahuje viacej miligramov vitamínov aj ďalších látok. Preto neviem či ide len o nejakú spoluprácu pani doktorky s tou firmou alebo ozaj je LejdyVita lepšia. Čo by ste robili na mojom mieste? Pokračovali by ste v užívaní Femibionu (keďže má viacej vitamínov) alebo by ste nasadili teraz radšej LejdyVita?
Prikladám do komentáru aj zloženie.
Ďakujem 🙂 a prajem pekný deň.

autor
12. jan 2023
mirkava
12. jan 2023

Ja som tiež takáto "strelena", zamýšľam sa nad hlupostami 🤭. Asi by som užívala to co doteraz a keď by sa minulo tak by som začala to druhé.

pukina
12. jan 2023

oboje su zbytocne vyhodene nemale peniaze, uplne ti staci uzivat folat kyseliny listovej, co stoji asi tak 2€ v lekarni a vydrzi ti pol tehotenstva

moncacina
12. jan 2023

Ja som užívala oba tehotenstva femibion a keď dokina pýtala ci beriem nejaké vitaminy, povedala som ze femibion a ona ze ok. Podľa mňa je to na tebe. Sú mamičky co neberú žiadne vitaminy

autor
12. jan 2023

Asi som sa pomýlila. Pani doktorka asi myslela LadeeVita.

mirkava
12. jan 2023

@moncacina presne tak mne bolo po vitaminoch v tehotenstve dosť ťažko. Stačí veľa ovocia, zeleniny 😊

lorin29
13. jan 2023

Užívala som femibion a keď budem čakať druhe tak ho budem užívať znova 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre