Femibion - vedľajšie účinky

annemarry93
21. máj 2022

Ahojte, chcela by som sa opýtať či ste pri užívani femibionu 1 mali niektorá nejaké kožné problémy. Mne sa poslednú dobu neskutočne vyhádzal chrbát a nikdy som nemala žiadne problémy s pokožkou, Nechcem ho už veľmi vysadzovať (kedže to vôbec nemusí byť to, ale nejaká potravina/kozmetika) aj keď stravujem sa stále rovnako. Preto sa pýtam či má/alebo mala niektorá podobný problém.
Ďakujem 🙂

babovka2321
21. máj 2022

@annemarry93 a si uz tehotna, ci nie? Mne bolo z femibionu straasne tazko od zaludka.

veronika966
21. máj 2022

@annemarry93 Ahoj 🙂 tiež som ho začala užívať asi pred mesiacom, no a odvtedy sa mi celkom zhoršila pleť. Akné som síce mala vždy, ale asi po dvoch týždňoch užívania som ho mala horšie.. Neviem, či to bolo Femibionom ale vysadila som ho a uvidím, či sa to zlepší. 🙂

lucia7933
21. máj 2022

ahoj ja som uzivala, uzivam teraz znova a ziadne problemy som s nim nikdy nemala

nobread
21. máj 2022

@annemarry93 ahoj 😊 ja som iba pribrala z toho asi 4kg 😅

lucia7933
21. máj 2022

mne z neho ani od zaludka nic nieje, nepribrala som z neho nic, nechuti mi viac jest, nemam vyrazky...asi mne celkom sadol, za mna spokojnost..😂

vifoncitta
21. máj 2022

Brala som dvojku a nebolo mi nič

smeja1981
21. máj 2022

@annemarry93 ano , kamaratka to iste. Hrozne vyrazky na chrbte. Vysadila femibion, zmenila znacku a vyrazky zmysli.

lalulola
21. máj 2022

Tak nikdy by som si to nedala dokopy práve s Femibion...ale tiež mám totálne vyhadzaný chrbát, čo som nikdy nemala.... takže asi skúsim prejsť na iné vitamíny a uvidím či sa stratia a nepribudnú....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre