Ahojte ženy, aké máte skúsenosti s vitamínmi Femibion?
Ja som ho brala pred, pocas celeho tehu a chvilu po porode, odporucila mi ho moja doktorka. Nemala som s nim ziadne problemy.
@lenkakolcun ja som tiez nemala dobre skusenosti, byvalo mi z neho tazko od zaludka
Ja som ich brala pocas.oboch tehotenstiev
Ja som ho zacala brat pred 2 tyzdnami, ziadne negativne pocity nemam 🙂
Radsej cerstve ovocie a zeleninu ako chemiu,ja som zjedla "az"jednu tabletu,potom som si povedala,ze nejdem financne podporovat farmaceut.priemysel, vysledky krvi a vsetko som mala perfektne a to som bola tehotna v 40-tke.
Ja som ho uzivala a aj stale uzivam 😍 Aspon viem, ze malicka dostala uz v brusku vsetky vitaminy, ktore potrebovala a aj teraz dostava, aby spravne rastla.
Je velmi dolezite aby dieta dostalo vsetky vitaminy 🙂
femibion som uzivala pocas celeho trvania tehotenstva, teraz pocas kojenia beriem mamavit(je cenovo dostupnejsi a po narodeni malickeho uz niesu niektore vitaminy v takych davkach potrebne). Nieje celkom pravda ze na plnohodnotny vyvoj plodu postaci jest ovocie a zeleninu. Ludske telo nedokaze spracovat a vyuzit folaty do takej miery a v podobe aka je potrebna pre vyvoj plodu, preto sa zenam odporucaju tieto doplnky. Ak niekto tvrdi ze ich nase mamy nebrali a prezili, nech sa pozrie kolko deti sa rodilo s razstepmi chrbtice, poruchami miechy a vyvojovymi vadami ktorym sa dalo predist uzivanim kys listovej v rannych stadiach.
Mne osobne sa pocas tehu nie vzdy podarilo mat pavidelne na stole ryby a zeleninu bohatu na omega3, iod, zelezo, kys listovu atd. Ovela viac mi chutili hranolky hotdogy a zmrzlina😂 Femibion odporucam, prospieval mi a nezatazoval zaludok.
@kath1210 myslim, ze si to vystihla, co sa tyka tej zeleniny a ovocia 😉 ja tiez som mala problem s istymi jedlami, napriklad ked som cakala Emku, tak som zo zeleniny nedala do ust pomaly nic, okrem teda zelenej zeleniny 😀 tu bez problemov 😀 ale nejaku inu ani nahodou vobec mi to nesmakovalo 😀
@lenkakolcun super, užívam, aj v minulom tehu aj v dojceni. Majú rozumné zloženie. Femibion 2 si ale nedávam denne, len obden alebo 3x týždenne. Sú mi najsympatickejsie z teho vitamínov.
ja môžem len a len odporučiť. Užívala som ich keď sme sa snažili o dieťatko a potom aj celé tehotenstvo. Pri oboch synoch.
@lenkakolcun ahoj ja som ho uzivala ale doktorka mi povedala ze je lepsie brat cistu kyselinu listovu
@lenkakolcun
Ahoj, ja som uzivala v prvom trimestri a vyhovoval mi. Teraz som v stvrtom mesiaci a dvojku som si po porade s gynekologom nekupila. Ak jem vsetko a mam vyvazenu stravu ziadne taketo tabletky neskor netreba.
Ďakujem za vaše názory 😊
@alobalka Ano, ano, pravdu mas, niektore zienky mozu mat problem, respektive telo moze mat problem vstrebat a spravne vyuzit tu samostatnu kyselinu listovu, preto je vhodne v takejto aktivnej forme a taktiez si myslim, ze to nie je vsetko, predsa len je viacero vitaminov, ktore su potrebne nie len kyselina listova 🙂
@lenka15101510 Dobry den Lenka bolo vam tazko na zaludkuz femibion ? Lebo mne do teraz nebolo nic od kedy ho beriem tak mam ťažkosti je mi zle som malatna chce sa mi zvraciat a boli ma v trojuholníku ako keby som zjedla to najmastnejsie jedlo na svete
@nikola10892 Dobrý deň, áno bolo mi ťažko od žalúdka, presne ako píšete začalo to po tom ako som začala užívať femibion.
@nikola10892 to potom jedine, zeby ti nejaky vitamin nerobil dobre, zeby si s niecim mala problem, lebo neviem, co take v tomto doplnku by mohlo byt problemom, predsa len ide o vitaminy, ktore telu prospievaju 🙂 ako pokracujes dalej? je ti lepsie?
Ahojte ☺️ pre tie ktoré budú hľadať infošky, femibion 1 je perfektný doplnok pre ženy aj vtedy, ak nečakáte a neplánujete bábätko. V rámci podpory imunity a prísunu všetkého čo vaše telo potrebuje je to super komplex vitamínov, ktorý nie je preštopaný vysokým obsahom jednotlivých zložiek. Keďže isté vitamíny a minerály čerpáme aj zo stravy, niektoré komplexy môžu byť nadbytočné pre naše telo ale Femibion 1 je úplne super. Študovala som si fakt veľa o doplnkoch a toto sa mi najviac pozdáva pretože všetky zložky spolupracujú pri štiepení a vstrebávaní - to znamená že nič nevyjde na zmar a telo všetko príjme. Ešte k tomu odporúčam zaradiť komplex magnezium+vápnik+zinok, ktoré tak isto telo potrebuje či už v snahe o bábätko alebo pre bežné fungovanie, pretože toto femibion 1 neobsahuje a je to škoda lebo napr. zinok samotný podporuje kvalitu vajíčok a zlepšuje plodnosť.
Reči typu NAČO....fain. Závidím všetkým ženám, ktoré dokážu mať tak pestrú stravu bohatú na všetky vitaminy a mineráli - vo vašom prípade len verím, že vám to odmeral nejaký dietolog alebo odborník na stravu, pretože toľko jedla čo je potrebné na obsiahnutie dennej dávky vitaminov a minerálov ja za týždeň na tanieroch ani nevidím. A prosím, nehádajte sa so mnou, 2 roky som mala stravu riadenú výživovým poradcom kvôli chronickej gastritíde a presne viem, koľko potravy by bolo nutné denne zjesť aby bol prísun vitaminov kvalitne obsiahnutý a je to nereálne - na niečo také by ste potrebovali minimálne 3 žalúdky a 48h dlhý deň 😉
Na pokrytecké reči, že je to len chémia a blud nikto nie je zvedavý, pretože sa tu ženy pýtajú na spokojnosť a nie na osobný postoj k vitamínovým produktom.
@sandrahi ahoj,aj sa ty podarilo otehotnieť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.