Ahojte, viem ze tato téma je tu už rozoberana z hora z dola, ale potrebovala by som naozaj poradiť. S mm sa snažíme o bábätko cca 2 roky, z toho bol jeden potrat v 8tt na začiatku tohto roka. Otehotnela som po roku aj pol keď som začala brať femibion 1. Odvtedy nič a teraz váham, ktoré vitamíny vám lepšie dopomohli k otehotneniu? Femibion alebo inofolic? Kedysi som skúšala inofolic combi ale nepamätám si už, tuším mi to predĺžilo cyklus. Mm berie folandrol.
Tak femibiom je v podstate multivitamin a inofolic je vyzivovy doplnok s inym zlozenim. My sa tiez snazime uz vyse dvoch rokov. Ja beriem obidva - myslim si, ze sa to nevylucuje, skor doplna. Manzel berie folandrol.
Mne pomohla alchemilka, inofolic, kyselina listová a železo.. zadarilo sa nám hneď na prvýkrát, ale bola som po MA a kyrete
Ahoj ja beriem femibion1 a čistý inositol že vraj to je lepšie ako inofolic, ktorý som tiež brala ale vymenila za inositol.Tak skúšame druhý mesiac
Ja som brala femibion rok a nič, teraz sme prešli na inofolic a priateľ folandrol, dva mesiace, k tomu ešte užívam kyselinu listovú a idem ešte skúsiť z aloe vera berry gél. My sa snažíme už 3 roky. ☹
Skus pit alchemilkovy caj a uzivat vceliu matersku kasicku, priamo je stranka odkial sa da objednat www.vceliamaterskakasicka.sk
Nám pomohol femibion 🙂
Tak ja mam skusenost s Femibionom, obsahuje vitaminy, ktore su potrebne a najma ich obsahuje mnoho a prave tie co potrebuje babatko, keby zacalo v brusku rast, takze ja som skor za toto 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Inofolic combi je hlavne na kvalitu vajíčok a na ovuláciu...ja podstupujem ivf ale do odberu vajicok som brala inofolic a teraz uz femibion tak skus brat inofolic do pozitivneho testu a potom zmenis na femibion 🙂