Existuje metóda na dvojičky?

28. nov 2022

Existuje metóda vďaka ktorej viete ovplyvniť, či to bude dievča alebo chlapec. Existuje niečo ako ovplyvniť aby sa narodilo viac detí, napr dvojičky?

malinoismum
28. nov 2022

Áno. Umelé oplodnenie.

zafir01
28. nov 2022

Pri chlapcovi treba mať vagínu otočenu smerom na sever. Spermie sú rýchle. Aj sex by mal byť rýchly a hlboké prieniky.
Pri dievčati to isté, len opačne...
Dvojičky.. Je to ťažšie. Ale nie nemožné... Pi veľa alchemilky, ideálne aj nejaku stimuláciu vaječníkov, ale to je len na predpis, avšak myslím si, že ako podpultovy tovar v pohode na koniku nájdeš...
Pozor na hyoerstimulacny syndróm...
Počas ovulácie sexovať vždy 2 x za sebou.... Pozor, nie kazdy chlap to zvládne...
Pocas sexu používať aj aromaterapiu, muzikoterapiu, vhodná aj post sexuálna masáž podbruška. Potom.. (mnohí to zatracuju, iní nedajú dopustiť) večer motlitba. Normálne vyguglis motlitbu k dvojickam,chlapcovi, dievčaťu....
Držím palce...

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zafir01
28. nov 2022

@bilberryday samozrejme, že je to irónia.. Komika sledujem, dik...
Aká otázka, taka odpoveď no 🤷🏻‍♀️.

malinoismum
28. nov 2022

@bilberryday no poznám 3 Pary ktorým vložili 2 … z každého sú dvojičky. 😊🍀
- pohlavie som nespomenula A neriešila nikde 🙂
Ale určite je väčšia šanca ako to “docieliť “ prirodzene …
Ešte mi napadlo, nájsť geneticky vhodného partnera najlepšie takého, ktorý z dvojičiek pochádza. Suseda mala dvojičky - každé z nich ma tiež dvojičky 😂😂😂 požehnaná rodina 🙂 a krásne detuchy majú… 🙂

anjelicek26
28. nov 2022

Clostil, letrozol, umele oplodnenie... podotknem, ze je to blby napad chciet cielene dvojicky 🙄 Rizikove tehotenstvo prakticky od zaciatku, omnoho vyssie riziko potratu v prvom trimestri, niekolkonasobne zvysene riziko predcasneho porodu - a prosim ber to len ako uprimnu skusenost zo skupiny predcasniatka - nie kazde predcasne dieta zostane bez nasledkov... vela z nich ma zakrvacanie do mozgu, poskodeny /nevyzrety) traviaci system, poskodenu rohovku, zrak celkovo... prve mesiace miesto bondingu behas len do nemocnice od inkubatoru k inkubatoru... Tych donosenych dvojiciek je malo... ano su, urcite aj tu na koniku najdes mamicky, co ti napisu, ake to je uzasne a ake boli deti velke a zdrave. Ale bohuzial to riziko ked su deti dve - je podstatne vyssie, ze sa nieco pototo...

paulinkad
28. nov 2022

Ja som užívala HAK, po vysadení mi doktor povedal, že ak hneď otehotniem, je možné, že to budú dvojičky a mal pravdu. Tak možno toto funguje. Ale teda… moje dvojčatá sú našťastie zdravé a narodili sa v 37tt, každé malo viac ako 2kg… my sme ale z tých šťastnejších. Ono je to krásne - dve zdravé bábätka… ale je to veľké riziko, že sa niečo pototo. Ja som mala viac šťastia ako rozumu, keď som si myslela, že určite neotehotniem hneď, lebo veď koľko ľudí ma problém s plodnosťou a zrovna nám sa hneď podarí…. A nakoniec to bola aj tak akútna sekcia, po ktorej sme skončili napojení na prístroje všetci traja.

snehulak77
28. nov 2022

@bilberryday sú prípady, kedy lekár môže cielene vložiť nejaké pohlavie (v prípade genetických chorôb, ktorých nositeľmi je iba isté pohlavie, napr hemofilia u chlapcov)

loliki
29. nov 2022

Nájdeš si skvelého partnera, vydáš sa za neho, z lásky sa narodí dieťatko a z veľkej lásky dvojičky.

zobaka
29. nov 2022

vagína otočená na sever 😂😂😂tato rada ma dostala

lasoli
29. nov 2022

@bilberryday no normalne,das vela embrii ,pises ako keby sa to nekonalo alebo to bolmtiez zazrak,pritom najviac dvojiciek ci,3,4 je z umeleho.

lasoli
29. nov 2022

@anjelicek26 boze stale sa opakujes s tym rizikovym🙂 A nieje ro pravda😉Asi ti je luto,ze ich sama nemas a ano je to uzasne mat dvojicky,nadherne puti na cely zivot😍🥰😋

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lasoli
29. nov 2022

@bilberryday dva ale nirje nic vynimocne,okrem toho v inych krajinach to este nebufe uplne obmedzene.

sonicka19983
29. nov 2022

Trošku biológie pridám....to či budú dvojičky neurčuje muž ale predsa žena....pri jej ovulácii sa musí predsa uvoľniť viac ako jedno vajíčko aby vôbec tieto spermie niečo mohli oplodniť.... takže ak sa to dedí tak určite nie po strane otca ale matky...to platí v prípade dvojvaječných, v prípade jednovaječných je to úplná náhoda (abnormalita pri delení buniek emrya) a nezávisí od nikoho ... Toľko ku prirodzenej ceste a ohľadom umelej sa treba informovať v centrách asistovanej reprodukcie...

zafir01
29. nov 2022

@zobaka verím, že to skúšať nebudeš 🙈😂😂😂😂

kvetinka75
29. nov 2022

@zobaka a možno to bude aj otužilec. Na juh otočená - bude mať rád teplo

zobaka
29. nov 2022

@zafir01 nie, nebudem riskovat, ziadny sever nebude, berem do postele kompas, nech viem ako sa otacam

nikoleta1234
29. nov 2022

@anjelicek26 lepsie by som to nenapísala... Súhlasím. Mam predčasne narodené dvojičky a prvý rok bol pre nás masaker, strach, neistota... Tie deti som si ani neužila. Svagrina dvojčatá donosila a veľmi vidno ten rozdiel 🙂

medea2003
29. nov 2022

@malinoismum Toto je vrcholne trapne. Mam dvojicky a kazdy sa pyta, ci su z umeleho. No nie. Zdaleka vsetky dvojicky nie su z umeleho. Kamaratka tym teraz prechadza a garantujem ti, ze ani tieto centra nechcu vkladat dve embrya naraz. Nenormalne, aki su vsetci mudri.

malinoismum
29. nov 2022

@medea2003 Kľud, nemám pocit že by som mojim komentárom niekoho urazila alebo tvrdila, že VŠETKY dvojičky sú z umelého… Nenormálne skôr to, aká si vztahovacna 🙄
A nech sú detičky zdravé, mat dvojky je požehnanie.

januelik
29. nov 2022

@zafir01 Díky, tak som sa s chuti zasmiala, že som kávu vyprskla na všetky svetové strany🤣🙌🏻

lasoli
29. nov 2022

@nikoleta1234 a co si mala taky stres?ja mam dvojky 32 a ziaden problem sli podla tabuliek o 2m starsich deti ak ratam koriho plus bez vojtocky,a dalsie predcasne narodene deti ,vela ich je prave z normalneho tehotenstva,nie dvojickovskeho.To je dalsi mytus od anjelicka.

nikoleta1234
29. nov 2022

@lasoli samozrejme som sa bála o ich zdravotný stav a ci nebudú následky. Prvé mesiace sme boli každý tyzden u nejakého odborníka. Niečo dodnes navštevujeme

macilaci
29. nov 2022
sterea
29. nov 2022

@lasoli ešte malý postreh, ako tak sledujem dvojičky majú obvykle štíhle ženy.

karolinakr
1. dec 2022

Urcite tam je aj rozmach antikoncepcie ( zenskej) ja som kedysi stretla tak raz za xy rokov dvojičky, teraz sa s nimi rozsypalo vrece aj niekolkokrat za deň som ich stretla..predtym sa hormonalna nebrala ako dnes ..skor doktor by sa k tomu mohol vyjadrit ale je to zvlaštne

elanor
1. dec 2022

@sterea tak mi potom vysvetli ako je mozne, ze ich mam 😀 ked som ostala tehotna, mala som 92kg. Kolegyna z prace ma tiez dvojicky a je 2x taka velka jak ja.
Ale teda musim uznat, ze tvoj "postreh" ma fakt na vecer riadne rozosmial... 😂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre