Ahojte, prisne si strazim vahu po schudnutí a som o5 v pripave na KET od 1.6. mi nahodil Estrofem a isla som 2 kg hore. Mate s tym nejake skusenosti aj vy? Zavodnujem sa to viem, ale to pojdem 2 kg tyzdenne hore alebo ako ste to mali vy?
@evickuska a pritom co som bola tehotna mi bolo stale neskutocne zle..takze fakt som priberala asi len z vody
Podstúpila som 2 cykly umelého, 5 vkladov, nepribrala som nič.
@snezienkaaa82 ja uz treti vklad idem, tentokrat mi vytvoril menopauzu uz 3 mesiace injekcie, teraz estrofem az pripraví sliznicu a tyzden pred vkladom chce dat medrol...
@marhulka2022 a ako sa darí? musela si aj po uspesnom otehotneni uzivat estrofem nadalej?
@evickuska ano berie sa do ukonceneho 12tt, potom postupne vysadzas..
Vkladala som aj progesteron potom som zacala krvacat tak som brala duphaston peronalne
Ahojte, zostal mi Estrofem, na cene sa dohodneme.
Estrofem - balenie 1x28 tblexp.1/2027 a zdarma k tomu 3ks tbl v baleni, exp.02/2024
@evaevkaeva dobrý deň, máte ešte prosím na predaj estrofem ? Dakujem
@mamina00 prepacte, ze neskor. Zial uz nie :(
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evickuska mala som sice MA o babatko sme prisli v 11tt ale brala som estrofem ked som podtupovala vklad embrya a pribrala som za 12 tyzdnov +8 kg.
Neviem sa ich zbavit, buduci mesiac idem opat na ket tak si neviem predstavit ako budem vyzerat..