Estradiol na 22. deň cyklu

9. nov 2023

Ahojte. Na 22DC som mala z krvi hodnotu estradiolu 720pmol/l (norma 89-796pmol/l). Cyklus 33dnovy, ovu 16-17DC. . Nie je to vysoka hodnota na 22DC? Moze mat estradiol za nasledok to ze sa nam dlho nedari?

janetinka27
10. nov 2023

ahoj a ovulacia prebehla s tym, ze ju mas potvrdenu? ja chodim na siedmy den po peaku, teda po vrchole estradiolu na odber estradiol + progesteron, brali ti aj progesteron?

autor
13. nov 2023

áno progesterón som mala 26nmol/l (ref.10,62-89,14). Nemam povrdenu lekarom, ale len bazalnou teplotou a ovu testami.

janetinka27
13. nov 2023

viem ti to povedat iba z pohladu, ako to robia mne - mne beru progesteron a estradiol naraz ten 7. den po peaku. progesteron teda u teba potvrdil, ze ovu bola. brali ti ten estradiol a progesteron naraz? mne to vzdy vyhodnocuje dr a je aj dolezite, ktory den od peaku to bol, lebo ta hodnota 26 progesteron je podla mna nizka (ale mozno je to tym, ze ti brali progesteron skor ako bol ten 7.den - lebo neviem, kedy si mala peak). neda sa pozerat vzdy na tie referencne hodnoty, podla mna ta spodna hranica na progesteron ten 7. den po peaku je okolo 50 (ale uz presne neviem, lebo som sa o to dlhsie nezaujimala, ale minule tu tiez jedna baba pisala tu spodnu hodnotu - uz som zabudla kolko to bolo). ja mam nedostatocnost zlteho telieska, cize aj po prebehnutej ovu mam progesteron nizsi, ale urcite vyssi ako ty.

janetinka27
13. nov 2023

je tu aj dobra skupinka, skus sa tam poradit
https://www.modrykonik.sk/group/1958/

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre