Ahojte, prave vcera mi prisli moje prve esencialne oleje. Nieco som si o nich citala a tak som sa rozhodla, ze vyskusam...mam problem otehotniet tak som zobrala salviu. Mozem ju dat aj do difuzera alebo len potierat?
Dalsie som si zobrala eucalyptus, citronova trava, pomaranc a skorica. To som vyslovene nesla, ze chcem riesit daky problem ale tieto vone sa mi pacia a ublizit neublizia.
Viete mi popripade poradit nieco na moj problem alebo napisete mi aspon co ste si vyliecili olejmi vy?
Oleje su super, ja pouzivam doterra oleje. No ak plnujes tehotenstvo tak v tehu sa nemoze ani skorica ani eukalyptus vraj
Viem, ze levandula a cajovnik niečo robia s estrogenom.. Teraz neviem, ci to je dobre, alebo nie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,ja pouzivam EO uz zopar rokov. K tvojmu problemu...je jasne,ze psychika robí veľmi vela. Zacala by som cvičiť hormonálnu jogu a z olejov by mozno pomohlo nieco,co upokoji a uvolni mysel - napriklad levandula, plus k salvii by som dala muškát (geranium). Tu skoricu mozes vyuzit do difuzera pred milovanim,je to afrodiziakum 😉
Salviu a muskat mozes aj do difuzera,ale i potierat..len to treba zriedit nosnym olejom.
Co sa tyka ucinkov a mojich skusenosti. No podarilo sa mi takmer uplne vyradit tabletky na bolesti hlavy,tiez lieky na travenie, bolesti,krce (mam HIT), pomaham si so spankom,stresom,PMS,akne, choroby zdolavame takmer bez liekov+rychlejsie sa zotavujeme a sme menej chori,coz je pre mna vykúpenie,kedze to bolo strasne s detmi.. nie je to všeliek,ale oleje su nam naozaj nápomocné.