Veľmi by ma zaujímali názory na kvapky Energy gynex....všade je plno kladných recenzií na tieto kvapky tak by som chcela vedieť či niekto má skúsenosť a naozaj pomohli pri otehotnení 🙂
ja mám celkovo s energy dobré skúsenosti
Mne nezabral. Pokúšali sme sa o babo 🙂
Ja som si ho práve včera objednala na základe viacerých diskusií tu, v ktorých si ho kočky veľmi chválili. Verím, že pomoze.
@sweetdreams dufam ten budeš mat šťastie prajem ti
@vivien5555 ja som ho používala kvôli veľkým bolestiam pri menštruácii a dosť mi pomohol. Bola som s ním spokojná.
tak gynex splnil svoj účel hneď prvý mesiac.... Už len dúfať, že tentokrát dobojujeme do šťastného konca...
Ahojte... Beriem gynex asi 4 den a priznakom je, ze fuurt som smadna a v krku mam nonstop gucu.. stretli ste sa s tym? Vdaka
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Odporúčam =), my sme sa s (už bývalím) manželom snažili tri roky o dieťatko a nič. Pomohla mi jedna kúra, myslím že tú fľaštičku som mala na tri mesiace. A už mám polročného synčeka =) A viem že dokonca pomáha aj na nádory, kamarátka mala nádor na vaječníkoch, gynekolog jej na to nič nedal tak si kúpila gynex a po troch mesiacoch keď išla na kontrolu tak doktor nechcel veriť že jej to zmyzlo