Ahojte podarilo sa vam prirodzene otehotniet aj s endometriozou? Ak ano aky bol velky nalez?
@bety19 ahoj. Malamsom cystu 7x3.5 cm tusim vybrali mi j uaj s vajcovodom a vajecnikom a hned prvy cyklus po tom som otehotnela. O druhe sme sa snazili 10 mesiacov otehotnela som ale aj potratila a teraz som 4.cyklus po kyrete a akurat to vyslo 🙂 aspon dufam ... ale tak netrvalo to roky 🙂
Oni to robia tak, ze co vadi prec a hned potom dalsie 2-4 mes ostat tehu. Aspon moja skusenost. Mne hned povedali po opke, ze ked chcete dieta tak co najskor. Lebo uz v tehu to malo reaguje a vypadne cyklus. A zase po porode uz mozu vsetko vykuchat by som povedala. Aspon tak nejak to bolo povedane mne, ze akonahle je dieta na svete, tak uz nas ratuju za kazdu cenu
@bety19 ja mám endometriózu. Cystu 2cm nalepenu na vajecniku, bola som na laparoskopi kde mi nakoniec nechala cystu lebo by mi zobrali vajecnik, či je to dobre to neviem, ale snažíme sa.zatial.skoro 3 roky a počas tejto doby nič ani duch na teste 😠
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bety19 áno ale dlho to trvalo. Nález veľmi veľký. Prvé tehotenstvo skončilo potratom. Druhé asi po 8 rokoch , obe prirodzene.