Dobrý deň. Bola som na sone maternice, keďže som mala tri dni pred ovulaciou, tak mi píše aplikácia , a namerali mi stenu len 2 mm. Dočítala som sa že hrúbka maternice počas ovulácie by mala byť až 12 MM. 😵 . Mali ste to niektorá ? Idem piatok ku gynekologičke s tým len by ma zaujímalo prečo sú tie hodnoty tak male..
a teda kludne tento cyklus nemusis mat ovulaciu vobec. byvaju cykly aj bez ovulacie.
A tá tvoja aplikácia odkiaľ má vedieť kedy máš ovu? Vy fakt neviete používať sedliacky rozum že tá apka nie je nijak spojená s tvojim telom? Treba si odsledovať ovu a podla toho v apke nastaviť ale nie že apka vraví dnes mám ovu🙈
@stellarstar a čo je na Tom že sa do takýchto veci nevyznám ? Čo ako teraz ? Nebola som nikdy nastavena takéto veci riešiť tak sa riadim podľa aplikácie. Keďže teraz to momentálne riešim tak to budem inak brat. Nepýtala som sa na názor používania aplikácie ale na to či je to v poriadku mať takú sliznicu maternice 🙂
@simca115 podla mna budes mat neskor ovulaciu, ja som mala tolko mm na cca 6-7 den cyklus a ovulacii mavam tak na 18 den. Co sa hrubky endometria tyka, po ovilacii by malo byt minimalne 7 mm aby sa uchytilo vajicko, cize skor by som hrubku endometria riesila po ovilacii a nie pred. Ja som po ovulacii, ked som isla na vklad embrya mala hrubku 10mm.
@simca115 preto treba čítať co a ako funguje 🤌
Ahojte pripnem sa tu ak to autorke nebude vadiť, ja som bola včera 23 DC na preventívnej prehliadke u gynekológa a povedal mi že hrúbka sliznice maternice je 7mm, cykly mávam 35 dňové a ovulaciu väčšinou v rozmedzí 18-20 DC (podľa merania Bazalnej teploty a ovulacnych testov) tento cyklus som ale mala zapálene dutiny a brala som antibiotiká ovulacia podľa všetkého ešte nebola a zrejme sa posunie kvôli chorobe myslite že tých 7mm na 23 DC je v norme?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simca115 qaplikacia len predpoklada, nemoze vedeit, ci a kedy mas ovulaciu. kludne teraz byt nemusi.
no hrubka sliznice je malo na ovulaciu.