Ahojte žienky,.prosím Vas mate niektoré podobnú skúsenosť? PO po skončení ms mam uz treti den egg hlien, viem ze to nemusí byt hneď ovulacia.
Mala ste niektorá SKÚSENOSŤ s niečím podobným? MERIAM aj bt aj som robila ovu test (negativ ), ale to by bolo veľmi skoro na ovuláciu.
@dannyelle aj ja mam pco ale toto sa mi nikdy nestalo zatial , cize ovu testy by som moc nemala keďže mam zvyseny LH hormon o trochu .Urcite ako vzdy ovu nepríde, tento rok som ju mala len 2 x. Ach jaj☹ uz len merat bt a pozerať dalsi cyklus na to ako telo bojuje a nevie proste ovu spustiť 😓😓
inak, velmi zalezi aj od ovu testov ake pouzivas... jeden typ mi za cely cyklus vobec narast LH nezaznamenal a ovu prisla, lebo som mala take bolesti, ze som si ani sadnut nevedela... a v dalsom cykle som mala podla testov inej zmacky ovu, resp narast LH az 2x (3 dni jemna ciarka, potom par dni nic, potom 4 dni jemna ciarka a potom zasa nic) a narast teploty nastal az za dalsie 4 dni po poslednom jemne pozitivnom, alebo skor nerozhodnom, ovu teste 😀 Mne aj tie teploty dost skacu, jeden den 36,9, iny den 36,1, potom zas 37 atd. a meriam stale v rovnaky cas. Vajecniky ma bolia a pichaju kazdu chvilu ako si zmyslia... Takze ja mozem odhadnut svoje zapisky BT, hlienu, cipka, ovu testov a inych priznakov hodnotit az s odstupom tyzdna, ze cca asi vtedy sa nieco dialo.... U nas s PCO to v cykle nikdy nebude take jednoznacne a priamociare ako u zdravych bab... Mne jedna doktorka sono uzavrela so slovami ze bude velmi tazke otehotniet a treba sa snazit aj cez MS. Hlavne hlavu hore, urcite je nas na svete viac co sme na tom rovnako Aj beries nejake tabletky?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mozes mat od MS bielkovy hlien cely cas (aj po ovu az do dalsej MS). Dokonca aj vkuse, alebo niekolkokrat za 1 cyklus (mam PCOS, moje cykly su kadejake pomiesane a kazdy mesiac mam uplne iny). Sleduj si ovu okrem hlienu aj testami a meranim bazalnej teploty, a z toho vsetkeho to potom nejako vyhodnotis. Zial, nic lepsie poradit neviem, hormony su proste hormony, a staci aj vacsi stres alebo pohoda a hned sa vie vsetko poposuvat 🙂