Dvojdňový menzes

tamarka333
23. mar 2023

Dobrý den je tu niektorá kto mal taku skúsenosť mala som dvojdňový cyklus a pričom mavam 6 dňový ale bol to klasický nie silne ako mavam myslíte si ze mozem napriek tomu byt tehotná? S priateľom sa o babo snažíme a mame nechraneni styk . Este som to tak nemala ze som mala len 2dni .. preto neviem co si mam.myslieť a bolo my aj zle nevracala som len na žalúdok by bolo tazko a aj ma vsetko bololo . Objednala som sa ku gyn ale este musim počkať pretože ma objedali iba na druhý mesiac . Ďakujem

vsetkounas
23. mar 2023

@tamarka333 a test si si robila

tamarka333
autor
23. mar 2023

@vsetkounas nie nerobila neviem ci mam este počkať . Alebo hned urobiť

vsetkounas
23. mar 2023

@tamarka333 tak keď si spravíš nepokazís nič Najlepší je clearblue

janetinka27
23. mar 2023

ahoj ano testuj, uz by mal ukazat vysledok

pupi14
23. mar 2023

no neviem, či ti už teraz test ukáže, na čom si. ak aj si tehotná, tak sa to tam nemusí ešte zjaviť, ešte by som zatiaľ asi počkala🙂 ak áno, už sa to asi nedozviem, v tom prípade ti gratulujem :D

zenulkaaa
23. mar 2023

Podla mna si tehotna. To ani nemusel byt menzes, ale spinenie a uhniezdovanie vajicka. Takze sup urobit test

tamarka333
autor
23. mar 2023

Ja vam všetkým ďakujem za rady 😘asi este trosku počkám a potom si urobim test uvidím ako to.dopadne mala som dvojdňový ale nebol zas taky mierny ale zaz ani viac bolo vidno ze to je krv ale o dva dni zmizol a mala som aj tak ze bol prepojený s veľmi vodnatim vytokom ako pri ovulacii

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre