Chcem sa pytat hlavne tych z Vas, ktoreate skusenosti osobne, alebo o niekom viete.
Robila som si dnes tehotensky test, len tak poobede, ani neviem preco. Dnes som to mala dostat. Obcas sa tak, asi na 3 sekundy citim, ako pred ms - tlak v podbrusku, vsjecniky. Nic strasne, hned to prechadza. A teraz k testu. Ten, ktory som si robila ma limit 10 minut. Po 6tich som sa nan pozrela, nic - ani tuk. Zahodila som ho. Asi po hodine mo to nedalo, pozrela som sa nan znova a tam // . Chcě vediet, ci sa niektorej takto po limitny test psvedcil. Vsade v diskusiach sa pise len o “duchu” . Ten viem ako vyzera, pred 3 mesiacmi som mala biochemicke. V mojom pripade je ciarka vyraznejsia. Prikladam foto. Nadeje si nerobim, hladam len zeny s podobnou slusenostou. Pekny den
@alex_zalez mne ano. Robila som si rano, v den príchodu ms, a nic, a ani neviem preco nevyhodila som ho. Ked som sa večer vratila z roboty, tak boli 2čiarky. Neverila som tomu ako ty, takze som si na druhy deň urobila ďalší a bolo to tam. Slabe, ale bolo a teraz som v osmom mesiaci 😊 drzim palceky
ja som tiez tak mala, ze nebol pozitivny, a po par hodinach boli 2 ciarky, a o par dni uz boli hned kolajnice 🙂
@alex_zalez Ja som tiez tak mala najprv/ tak som ho supla pod posteľ. (Nepochopim) po týždni si robím znova a tam 2//. Vytiahnem zpod postele test a tam //.
@alex_zalez aj mne sa to stalo, že po vyschnutí tam čiarka bola, tak som si vybehla po digitálny clearblue a ten mi jasne povedal, že som tehu
Aj ja som si tak robila ,kukam na test a dívam sa a nič prídem do prace a reku kuknem ešte raz či som dobre videla 🤣
No druha čiarka úplne biedna aj to som test musela natočiť,aby som ju videla 🤣
O dva dni som si robila znova a bolo to jasne ako facka,už som v 8.mesiaci 😍
Držím ti palce,aby sa to aj tebe potvrdilo
Tiež som tomu nemohla uveriť,tiež som stále myslela,že dostanem kramy ,stále kŕče v bruchu a kramy nechodili a zrazu príčina bola vyriešená 🙂
A už sa neviem dočkať nášho drobatko 😍🥰
Ja detto, po hodine a 4 dni pred MS. Aktualne 9tt 🙂
Raz tu jedna napisala, ze hcg nelieta vo vzduchu. Takze skus este raz testnut, ale je tu sanca.
@alex_zalez vyzera to nadejne 🙂 skus rano a uvidis.
@alex_zalez urcite testuj rano z prveho mocu tam bude hcg najvyssie 🙂 drzim prsteky 🙂
@via88 no u mna ten neskory vysledok 3 dni pred ms bol platny. 19 tt prave
@alex_zalez spravila som si aj večer keď som prisla z prace a boli tam II čiarky a dnes rano digitálny a je to tam ☺️Takze mám najkrajší vianočný darček ☺️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alex_zalez