Ahojte , bral niekto z vas duphaston po ovulácii dva krat denne? Mne to doktor naordinoval vraj aby sa vajicko uchytilo .
@lenockago ahoj momentálne beriem prvý cyklus duphaston ráno a večer 🙂 takže tiež som sama zvedavá, ja som mala cykly viac menej pravidelne ale pri hormonalnom profile na endokrinologii mi prišli na znížený progesterón tak po 1.5 roku od MA sme išli do toho že skúsime nasadiť duphaston snáď to posilní progesterón a nám sa konečne podarí ✨ len sa obavam aby mi to nerozhadzalo cyklus keď ho vysadim zatiaľ mám na 3 mesiace od 14DC na 16 dni, tento mesiac to dobre vyšlo na 12dc pozitívy test na 13Dc ovulacne bolesti tak som nasadila duphaston pre istotu od15Dc lebo vraj zvykne aj zablokovat ovulku ale tak jeden deň hore dole mi nebolo nejaký rozdiel 🙂
Ty si mala odsledovanu ovulku lekárom?
@patriciaa_ ako ja som bola vcera na folikumetrii kde mi povedal ze ovulacia nastane dnes alebo zajtta alebo pravdepodobne dnes . Predpisal mi duphaston s tym ze ho mam brat od piatka 2x do dna . Ale pri tom zhone som sa zabudla opytat do kedy mam tie tabletky brat😂😂my sa snažíme uz par mesiacov ale bez akejkoľvek odozvy , absolvovali sme vsetly potrebné vysetrenia ja a manzel a vsetko je v poriadku . Asi aj vela robi ten stres lebo nonstop som bola nalepená na ovulacnyh alebo tehotenských testoch a studovala si kazdu jednu prkotinu .. teraz som momentalne nastavená tak ze ked sa to ma stat sa stane , aj ked samozrejme Ta zvedavosť tam je len uz sa tak nestresujem ….
@lenockago ber ich do očakávanej ms urob test ak nič nebude vysať a do 3 dní príde má ináč ho máš vysadiť 2/3 dní pred očakávanou ms ak bude test pozitívny tak pokračuj brať
@lenockago poprípade si zavolaj doktorke kedy mas vysadiť,ne povedal od 14DC na 16 dní brat ne idem podľa čoho ale tak verím že to môjmu progesteronu čoskoro pomôže a po rokoch to vyjde 💘 držím teda palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenockago áno ja beriem presne tak isto 2 krát denne tiež mi to tak vysvetlila gynekologická aby sa plod uchytil.