Ahojte kočky, beriem duphaston 2 cyklus kvôli úprave cyklu. Snažíme sa o dieťa, prvý krát to nedopadli dobre, teraz skúšame opäť... prvý cyklus s duphastonom (od 15DC, 10dni) som po dobrati dostala mrchu hneď na tretí deň (12.2.) - z duphastonu som extra vedľajšie účinky nepociťovala, iba ťažký žalúdok. Pokračovala som normálne s užívaním duphastonu ..no teraz mi po dobrati menštruácia stále nechodí...už je to 8 deň a stále nič...mám citlivé bradavky ( to som mala len keď som bola 1x tehu) , bolí ma podbruško, ale zvláštne, pri chôdzi, pri sadani, ako keby som mala močák chytený alebo neviem, iné komplikácie nemám s močením. Dnes som robila test a je negatívny. Máte niektorá podobnú skúsenosť?
@sim_icek a mrcha ti chodila presne po dobrati alebo ti to blblo aj tak?
@patrissia95 mne to blblo aj tak. Ja som mala ten problém, že bez duphastonu mi nechodila aj polroka. S ním síce každý mesiac , ale vždy inak. Niekedy piateho inokedy 17.
Brala som ho 4 mesiace kým sa mi podarilo otehotnieť
(Predtým som ho brala dlhšie, ale to som sa nesnažila otehotnieť ešte )
@sim_icek 🙈🙈🙈 no ja som práve zmätená či som tehotná alebo to je z dufiku...dnes som testovala a ostala som veľmi sklamaná lebo som si bola istá že som v tom... možno som testovala skoro, neviem 🤷🏻♀️
@patrissia95 poznám tieto sklamania. Hlavne keď sú aj nejaké príznaky a nakoniec nič. Prajem veľa šťastia,nech sa to čoskoro podarí 🍀
@sim_icek ďakujem moc, uvidíme 🙂
@patrissia95 z Duphastonu ma prve mesiace velmi boleli prsia
Ja som tento mesiac dobrala Duphaston. Užívala som ho tri mesiace kvôli úprave cyklu. Prvé dva mesiace mi prišla menštruacia 2 dni po vysadení a tento mesiac mi prišla až na 7 deň od dobratia. Mala som veľmi citlivé bradavky čo sa mi nikdy predtým nestalo a mala som aj jemné bolesti tam dole. Tehotenstvo to nebolo a menštruácia nakoniec dorazila. Každopádne držím palce 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@patrissia95 ja som sa nabrala duphastonu dosť v puberte aj v dospelosti pred otehotnením. A tiež sa mi počas užívania stalo, že ma šialene bolelo/pichalo podbruško ale aj prsia, ale tie až tak, že ani dotknúť som sa ich nemohla😬 ale to sa mi stalo párkrát, väčšinou som z neho nemala žiadne problémy