Ahojte, prosim vas mate niektora skusenosti s Utrogestanom, mne lekarka vzdy vypisuje iba Duphaston (mam 3 zamlknute potraty a jeden porod) a mam pocit ze mi to nerobi dobre. Vraj Utrogestan je lepsi, ale neviem v com... mam pravo si ziadat predpisanie ineho lieku keby som znova otehotnela?
@janka_kubko ja som brala utrogestan v tehotenstve asi do 4 mesiaca kvôli krvácaniu ..duphaston som nebrala takže neviem porovnať , ale môj doktor dal automaticky utrogestan, vraj je silnejší..neviem či naozaj...a všetko dobre dopadlo ...
@janka_kubko utrogestan sa vklada,menej zatazuje pecen a lepsie sa cez sliznicu vstrebava. Tiez som na upravu cyklu vymenila nanho po dophastone kt mi zblbol pecenove testy na 3 roky. S utrogestanom mame aj babo
@e1i dakujem a nevies nahodou poradit, ja si mozem od lekarky pytat iny liek na vlastnu ziadost? Ak mi ona automaticky predpisuje Duphaston? V kazdom pripade vdaka za odporucanie
Ja beriem progestenalle a vkladám do pošvy a som spokojná.
@janka_kubko povedz ze chces utrogestan vkladat a hotovo,povedz ze ti to nerobi dobre hltat
No ja som z duphastonu mala strašne migrény a už nikdy viac
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne Dupasthon predpísala hneď na začiatku tehotenstva aby sa plod udržal keďže som tiež prvýkrát potratila a brala som ho do konca 3 mesiaca ....musím zaklopať teraz všetko v poriadku