Je tu niaká baba ktorwj sa podarilo otehotnieť vďaka týmto tabletkám?
@veronikaszabova ♥️ za upozornenia 😉
@amelia000 no ktovie ako nasa adusik dopadla dneska u gynekologa 🙂
Ci sme teda ozaj boli slepe, ked ona tam tie ciarky videla 😃👍
No podla predpisaneho Duphastonu sme slepe neboli 🙂
@adusik12457 nastuduj si, na co je Duphaston. V ziadnom pripade nie je predpisovany na otehotnenie.
Upravuje cyklys a pomaha sliznici ...
@adusik12457 jo, ma to 5 rokov 😊
@adusik12457 ahoj su aj ine moznosti ako otehotnieť, skus ist prirodnou formou ako liekmi, tie maju nežiaduce vedľajšie účinky a prirodne produkty nie
ahojte baby aké máte skúsenosti stýmito tabletkami mali ste niake bolesti alebo podobne či vam bolo nevolno atak
@evitka83 po kolkom razi uživania?
@adusik12457 na druhy cyklus...ale to nie je vyslovene liek, ze na tehotnost. On upravuje hladinu hormonov a cyklus a podporuje tvorbu vystelky maternice, ked otehotnies, aby sa to v tej stielke udrzalo. Pokial mas iny problem. Duphaston ti nepomoze
@evitka83 aha no uvidim ako zaberu
@evitka83 iný problém nemám iba nepravidelnú ms a cysta mi už prasklw
@adusik12457 ahoj, ja som po vysadení HAK brala (3.mesiace) na upravenie cyklu, ktorý som mala úplne rozhádzany. Cyklus sa upravil a hneď nasledujúci (to som už nebrala duphaston) som otehotnela, dcéra má 10 rokov
@lulu369 tak snad zaberie aj na mna uz
@lulu369 mne dal dr 2 balenia
Baby mam boleti pod bruchom som nafuknutá aj pod buchom čim to môže byť ešte mám na ms čas ale podľa menštruáčneho kalendrá mi zajtra vychádza ovulka ..Môže to byť tým??
@adusik12457 to kludne mozu byt aj creva ;)
@amelia000 prdy ;) 🤣
@adusik12457 ovulka moze kludne byt ak to vychadza. Ja mam pred ovulkou pobolivanie podobne ako pres kramamy
@adusik12457 s duphastonom v pohode, akurat som bola nafuknutejsia. Asi aj zalezi na co ho uzivas. Ja som ho brala v prvom trime lebo som trosku spinila
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dobry den, praveze tieto tabletky su na udrzanie plodu v pripade nejakych komplikacii pokial viem. Nemyslim si ze prispievaju k plodnosti