Duphaston a pobolievanie podbruška

anazuz20
2. júl 2024

Ahojte žienky môj gyn mi nasadil duphaston lebo ešte by sme chceli jedno bábätko, som po laparke mmt v 5tt a môj gyn mi nasadil duphaston na úpravu cyklu,začala som od 16DC čiže včera a dneska má celý deň popichuje a pobolieva v podbrušku plus mám Výtoky také hnedé (foto v komentáry) a

anazuz20
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulka711
2. júl 2024

A otázka znie...?

stellarstar
2. júl 2024

I v komentári, to foto si mohla nechať 😁

anazuz20
autor
2. júl 2024

@bambulka711 bože prepáčte 🤣

anazuz20
autor
2. júl 2024

@bambulka711 a že z čoho to môže byť ? Lebo prvý krát toto mám

anazuz20
autor
2. júl 2024

@stellarstar nechcela som tak hnusne a beriem ohľad že niekomu to nemusí byť príjemné

bambulka711
2. júl 2024

@anazuz20 otázka je, prečo bol nasadený duphaston, v čom bol problém? Neprebiehala ovulácia, dlhé cykly...? Špinenie môže to byť hormonálna nerovnováha, prip. niektoré ženy špinia v čase ovulácie - ale predpokladám, že tá buď nebola alebo neviete. Príp. ak bola skorej, tak niektoré ženy špinia pri uhniezdení. Ja sa skôr príkláňam k tej hormonálnej nerovnováhe, ale nie som lekár ..

anazuz20
autor
2. júl 2024

@bambulka711 duphaston bola nasadení pretože mám pcos a nepravidelný cyklus

anazuz20
autor
3. júl 2024

@bambulka711
@stellarstar
@bambulka711 no žienky dneska od rána mám bolesti na ľavej strane až sa to nedá vydržať až prešlo teraz nedávno tá bolesť

anazuz20
autor
4. júl 2024

@bambulka711 bola som dneska na gyn a povedal že ovulácia prebehla že teraz moje telo je pripravená otehotnenie ale manžel není doma a príde až v auguste ach som zúfalá lebo keď potrebujem nikdy není doma

bambulka711
4. júl 2024

@anazuz20 po ovulácii telo môže byť pripravené tak maximálne na uhniezdenie embrya, ak bol styk optimálne 1-2 dni pred ovuláciou a došlo k oplodneniu vajíčka uvoľneného ovuláciou. Ja teda neviem, ale vidím tu nejaké medzery v tom, ako to celé funguje...

anazuz20
autor
4. júl 2024

@bambulka711 tak on to myslel že zasnaziť sa o bábätko že je moje telo pripravené 😁a aké medzery tu chýbajú ????? Akože nechápem

bambulka711
4. júl 2024

@anazuz20 tak snažiť sa počať má zmysel pred ovuláciou a do 12-24 hodín po nej. Po tomto čase, uz neotehotnieš a musíš čakať na ďalšiu ovuláciu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre