Ahojte 👋
Chcem sa opýtať, môže byť v čase ovulácie duch na TT ? Neviem či ovulujem teraz pretože tento cyklus bol maximálne divný a aj som sa prestala sledovať , len mám také divne bolesti pri vaječníkoch akoby pri ovu .. prikladám foto .. TT , horný včera spodný dnes ráno... Stiahlo mi kvalitu na fotkách tak som dala jednu aj do komentu - dnešného testu..
Viem že to asi bude hlúposť keďže TT zachytáva hormón HCG ale divné je že mám podobne bolesti ako pri ovulacii ...
Prosím, normálne odpovede, hlúpe komenty si nechajte pre seba 🙂 ďakujem 🙂
Mozno si mala skôr ovulaciu, vyzerá ze je pozitívny
A kde vidite toho ducha prosim vas??? Nic tam nie je
podla mna nic. Daj si pokoj a urob si pekne 3 dni a potom testuj. 😉 Nema vyznam sa stresovat duchom na teste. Ak mas byt tehu musis byt v prvom rade v klidku. ❤
@penelope10 budem mať najkrajšie tri dni 🙂 v práci 😂😂 kde nebudem mať čas rozmýšľať nad tým či som alebo niesom 😂 a v pondelok sa chystám na prehliadku ku gyn takže to už nebudem ani test robiť 😊
Ja niečo vidím aj nevidím, na niektorých áno a na niektorých nie. Asi by si fakt mala chvíľku počkať, fakt pár dní a potom skúsiť znova test
@miska0948
Ja takisto nič nevidím.
Môže byť test pozitívny aj v čase predpokladanej ovulácie - keď bola ovulácia skôr a otehotnela si.
Ešte počkaj. Tie testy sú veľmi veľmi slabé. Vydrž ešte dva týždne do menštruácie a potom si znova urob test.
Chápeš, že zvedavosť je silná vec, ale nič neurýchliš.
@nika3136 no tu ide o to že po správnosti by som mala dostať MS o 4 dní .. lenže v strede cyklu som mala cca 5 dní také spinenie, 4 dní slabé ten piaty trochu silnejšie a odvtedy nič .. no a dnes mám bolesti ako pri ovu .. preto neviem či tým spinenim sa následne začal nový cyklus a teraz prebieha ovu aj keď to u mňa určite nebola normálna MS pretože ja mám prvé tri dni niagarské vodopády .. ale ako píšete, pár dní počkám 😊 v pondelok idem ja prehliadku tak dr mi určite povie ak niečo uvidí 🙂
Ahoj mozno ti budem vediet pomoct, posli mi do spravy tie fotky kvalitnejsie ja viem ako to vo photoshope pozriet ci tam je alebo nie je ciarka.
@miska0948 tak keď mas mat ms o 4 dni tak ovulacia už bola a to špinenie mohlo byt ovulacne spinenie ak to bolo v strede cyklu takze áno 4 dni pred MS môžeš mať dušika na teste
@hennyinnsbruck no len to špinenie som mala nejakých 5 dní 🤷
@miska0948 nevadí. Uvidíš čo ukáže ďalší test
@hennyinnsbruck no, počkáme, uvidíme 😊
@barus26 odporucam naozaj ist si kúpiť digitálny, budeš vediet, na com si(v benu lekárni tuším stoji do 9eur, v DM až okolo 13). Mne sa toto stalo aj pri prvom tehu, že tehotenské testy boli biele, bola som na dovolenke, ale vybehla mi slnečná alergia, tak mužovi vravím, že skúsme kúpiť digitálny, predtým, než začnem uzivat lieky na alergiu, čo sa v tehu nemôžu a bum, tam mi dokonca dalo, že som už 2-3 tyzden po oplodnení a už mi tu behá 16 mesačná dcera😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.