Duch na teste v čase ovulácie, je to možné?

miska0948
8. aug 2019

Ahojte 👋
Chcem sa opýtať, môže byť v čase ovulácie duch na TT ? Neviem či ovulujem teraz pretože tento cyklus bol maximálne divný a aj som sa prestala sledovať , len mám také divne bolesti pri vaječníkoch akoby pri ovu .. prikladám foto .. TT , horný včera spodný dnes ráno... Stiahlo mi kvalitu na fotkách tak som dala jednu aj do komentu - dnešného testu..
Viem že to asi bude hlúposť keďže TT zachytáva hormón HCG ale divné je že mám podobne bolesti ako pri ovulacii ...
Prosím, normálne odpovede, hlúpe komenty si nechajte pre seba 🙂 ďakujem 🙂

miska0948
autor
8. aug 2019
erickatt
8. aug 2019

@miska0948 vyzera pozitívne. Teda duch tam je

miska0948
autor
8. aug 2019

@erickatt zdá sa mi aj silnejší ako včera, len ja mám dnes naozaj ovulacne bolesti 🤦 v strede cyklu som mala špinenie pár dní takže už som fakt mimo z toho .. dnes som chcela ísť k dr no ten má dovolenku čiže až v pondelok pôjdem

tosomja
8. aug 2019

Mozno si mala skôr ovulaciu, vyzerá ze je pozitívny

h_petra
8. aug 2019

A kde vidite toho ducha prosim vas??? Nic tam nie je

miska0948
autor
8. aug 2019

@h_petra ani tu nevidíš ? Na Tom spodnom je silnejšia ... Internet mi dosť sťahuje kvalitu fotiek že sú také rozmazanejsie a ťažko to vidieť 🤷

penelope10
8. aug 2019

podla mna nic. Daj si pokoj a urob si pekne 3 dni a potom testuj. 😉 Nema vyznam sa stresovat duchom na teste. Ak mas byt tehu musis byt v prvom rade v klidku. ❤

miska0948
autor
8. aug 2019

@penelope10 budem mať najkrajšie tri dni 🙂 v práci 😂😂 kde nebudem mať čas rozmýšľať nad tým či som alebo niesom 😂 a v pondelok sa chystám na prehliadku ku gyn takže to už nebudem ani test robiť 😊

emmi101
8. aug 2019

Ja niečo vidím aj nevidím, na niektorých áno a na niektorých nie. Asi by si fakt mala chvíľku počkať, fakt pár dní a potom skúsiť znova test

nika3136
8. aug 2019

@miska0948
Ja takisto nič nevidím.
Môže byť test pozitívny aj v čase predpokladanej ovulácie - keď bola ovulácia skôr a otehotnela si.
Ešte počkaj. Tie testy sú veľmi veľmi slabé. Vydrž ešte dva týždne do menštruácie a potom si znova urob test.
Chápeš, že zvedavosť je silná vec, ale nič neurýchliš.

miska0948
autor
8. aug 2019

@nika3136 no tu ide o to že po správnosti by som mala dostať MS o 4 dní .. lenže v strede cyklu som mala cca 5 dní také spinenie, 4 dní slabé ten piaty trochu silnejšie a odvtedy nič .. no a dnes mám bolesti ako pri ovu .. preto neviem či tým spinenim sa následne začal nový cyklus a teraz prebieha ovu aj keď to u mňa určite nebola normálna MS pretože ja mám prvé tri dni niagarské vodopády .. ale ako píšete, pár dní počkám 😊 v pondelok idem ja prehliadku tak dr mi určite povie ak niečo uvidí 🙂

h_petra
8. aug 2019

@miska0948 nie, naozaj tam nic nie je

miska0948
autor
8. aug 2019

@h_petra nevadí, na živo vidieť 🙂 ale už počkám do pondelka 😊 aj tak ďakujem 🤗

lula313
8. aug 2019

@miska0948 ja tam niečo vidim, ale tieto testy sú o hovne. Kup si clearblue digitálny, ten ti jasne ukaze. Mne pri takomto duchu už pekne ukázal +. Fakt zbytočne vyhadzovať prachy za tieto palickove. Clearblue ukaze jasne, že buď Ano alebo nie

lula313
8. aug 2019

@miska0948 mne pri takomto teste už clearblue pekne ukázal(a to som testovala vecer)

natalia_r
8. aug 2019

Ahoj mozno ti budem vediet pomoct, posli mi do spravy tie fotky kvalitnejsie ja viem ako to vo photoshope pozriet ci tam je alebo nie je ciarka.

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@miska0948 tak keď mas mat ms o 4 dni tak ovulacia už bola a to špinenie mohlo byt ovulacne spinenie ak to bolo v strede cyklu takze áno 4 dni pred MS môžeš mať dušika na teste

miska0948
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck no len to špinenie som mala nejakých 5 dní 🤷

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@miska0948 nevadí. Uvidíš čo ukáže ďalší test

miska0948
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck no, počkáme, uvidíme 😊

barus26
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barus26
8. aug 2019

@lula313 ahoj, ten horný test je pepino?

lula313
8. aug 2019

@barus26 myslim, že ano, kupovala som v dmke

barus26
9. aug 2019

@lula313 včera som si tiež našla na pepino ducha tak neviem či to nie je len falosna nádej

lula313
9. aug 2019

@barus26 odporucam naozaj ist si kúpiť digitálny, budeš vediet, na com si(v benu lekárni tuším stoji do 9eur, v DM až okolo 13). Mne sa toto stalo aj pri prvom tehu, že tehotenské testy boli biele, bola som na dovolenke, ale vybehla mi slnečná alergia, tak mužovi vravím, že skúsme kúpiť digitálny, predtým, než začnem uzivat lieky na alergiu, čo sa v tehu nemôžu a bum, tam mi dokonca dalo, že som už 2-3 tyzden po oplodnení a už mi tu behá 16 mesačná dcera😀

barus26
9. aug 2019

@lula313 už viem na com som. Prisla mrcha

lula313
9. aug 2019

@barus26 joj, skoda, ale držím palce dalsi mesiac. Mne pomohlo na rýchlo otehotnenie, že som si pred tehu nasadila kyselinu listovú a naozaj odsledovala ovulku. Držím palce!

barus26
9. aug 2019

@lula313 Dakujem, no moje cykly sú často anovulacne nakoľko mám PCO.

lula313
9. aug 2019

@barus26 a máš aj niečim potvrdene, že su anovulacne? Ja sa riadime cerkvialnym hlinenom a tentokrát, čo som otehotnela, som vôbec ten typicky pre ovulaciu nemala, tiež som si myslela, že ovulaciu vôbec nemam a o to viac som bola prekvapena, že som zostala tehu..

barus26
9. aug 2019

@lula313 áno mám, chodíme aj do CAR

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre