Druhý deň mi mešká menzes a test je negatívny

petrina18
16. jún 2022

ahojte snažilky, asi viem aká bude odpoveď ale aj tak, dnes mi 2 deň mešká menštruácia, test negatívny. Cca 2 dni pred menzesom som mala na teste Dr MAX a Mamatest slabé čiarky...takže asi zas biochemické, však ? :( som už zúfala. Inak mám žltkastý výtok a slabé bolesti podbruška. A ešte otázka keď denne vypijem veľa veľa vody a aj pred spaním môže to riediť moč až tak že na teste sú slabé čiarky ? Lebo ja vypijem vkuse a vkuse chodím aj na WC či ste sa s tým náhodou nestretli.
ďakujem

anjelicek26
16. jún 2022

Tak ked pred 4 dnami boli ciarky a teraz nie su, tak to nevyzera dobre no :( Podla mna kludne mozes mat chyteny mocak, vytok+bolesti podbruska, caste mocenie, zasla by som za lekarom.

fomelka
16. jún 2022

A nemáš náhodou fotku aj toho testu kde tie čiarky vidieť bolo? Lebo ako, ono sa už veľa žien takto "poppálilo" že si mysleli že vidia a nič tam nebolo. Každopádne skús ešte počkať, daj tomu ešte pár dní.

mojeprvebabatko
16. jún 2022

@petrina18 ahoj, aj ja som mala pred par dnami 2 ciarky, ale slabucke na viacerych testoch. Teraz mam den do ms a nemam tam uz 2 dni nic, ani naznak. Takze sme na tom podobne.

zuzuliennka1
16. jún 2022

@petrina18 ja som mala test uplne jasny, k tomu sa vyjadrit neviem, ale vody pijem dost, cely zivot, minim. 2l denne dam, aj v noci sa zobudim a napijem sa, a test to nijak neovplyvnilo.

petrina18
autor
16. jún 2022

@mojeprvebabatko ja mam za sebou uz niekolko biochemickych a teraz to bude asi tiez :(

petrina18
autor
16. jún 2022

@fomelka nie nie nemam odfotene ale boli slabe ruzove

petrina18
autor
16. jún 2022

@anjelicek26 inak aj toto ma napadlo, ze mozno mocak aj ked bolesti pri malej potrebe nemam ale mozno skocim k obvodnemu

mojeprvebabatko
16. jún 2022

@petrina18 a ako vies, ze to bolo biochemicke? Bola si u doktora na krv? Lebo ja uz fajt neviem, co si mam myslet o tych testoch, podla mna ukazu kadeco..

petrina18
autor
16. jún 2022

tak ja som ich mala už niekoľko a vždy takmer ten istý scenár menzes meškal cca 5 dni, pred MS a aj v den ocakavaneho menzesu tesy pozitivne a dalsie dni testy slabli a do cca 5 dnoch menzes

petrina18
autor
16. jún 2022

@mojeprvebabatko a teraz to vyzera ze to zas bude biochemicke, testy pred menzesom poztivne a teraz uz nic na teste vcera som netestovala ale urcite by bola ciarka mega slaba takze ratam ze v pondelok dostanem menzes....

mojeprvebabatko
19. jún 2022

@petrina18 bohvie ako to bolo u mna, ale najlepsie je asi pred meskanim netestovat... 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre