Druhé kolo počas ovulácie

14. máj 2022

Pekny deň.
S priateľom sme mali druhé nechránené kolo počas ovulácie, je šanca na tehotenstvo?
Nevymočil sa po prvom , spravil sa mimo mňa , utrel sa a pokračoval. Myslíte, že sa mohlo niečo stať?

sunshine_18
14. máj 2022

neviem možno

antonka
14. máj 2022

Samozrejme, že mohlo. Je úplne jedno koľko krát, každý jeden raz je to možné

autor
14. máj 2022

@antonka To druhé kolo som myslela skôr preto, či je šanca , že spermie ostali v jeho úde po ejakulácií a druhým kolom sa dostali do mňa alebo niečo také je nerealné 🙂 ďakujem

dskjhfdlkdjhl
14. máj 2022

Vzdy je sanca. Ak nechces byt tehotna, tak sa chran.

mabenn
14. máj 2022

vzhladom na to ze spermie nie je volnym okom vidiet a priatel si nemoze byt 100% isty, ze utrel kazdu jednu, tak...sanca je

antonka
14. máj 2022

Áno samozrejme, je šanca. Mohlo tam niečo ostať, ale či z toho nakoniec budeš tehotná zistíš neskôr 🤷
Naozaj tieto riskantné kúsky, keď nechcete dieťa, je dobre nepraktizovat, už je existuje veľké množstvo možností ako sa chrániť pred neželaným otehotnením.

ruzasipova
14. máj 2022

Kamaratka ma takto druhe.

iwesska
14. máj 2022

Je dost pravdepodobne ze z toho bude dieta,kedze do teba dal spermie. Nechapem ako moze byt jeden chlap tak lenivy a nezodpovedny,ze mu je zatazko sa ist sa po sexe vycikat a umyt,radsej bude ohrozovat partnerku a nutit ju potom hltat tabletky PO🤦🏻‍♀️

nevenka
14. máj 2022

Prave pre toto "prerusovany styk nie je bezpecny", ak nechcete dieta. Pretoze tam mohli ostat spermie a dostat sa pri druhom kole tam, kam (ne)treba. Takze nam prerusobany styk fungoval 19 rokov, co sme spolu, s vynimkou asi pol roka, co som vrala HAK. Ale zasada bola, ze nikdy nie 2 kola po sebe, iba raz za den a hlavne pocas ovulacie.
Sanca sa podla mna v tomto pripade, co opisujes, dost zvysuje.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre