Pekny deň.
S priateľom sme mali druhé nechránené kolo počas ovulácie, je šanca na tehotenstvo?
Nevymočil sa po prvom , spravil sa mimo mňa , utrel sa a pokračoval. Myslíte, že sa mohlo niečo stať?
Samozrejme, že mohlo. Je úplne jedno koľko krát, každý jeden raz je to možné
@antonka To druhé kolo som myslela skôr preto, či je šanca , že spermie ostali v jeho úde po ejakulácií a druhým kolom sa dostali do mňa alebo niečo také je nerealné 🙂 ďakujem
Vzdy je sanca. Ak nechces byt tehotna, tak sa chran.
vzhladom na to ze spermie nie je volnym okom vidiet a priatel si nemoze byt 100% isty, ze utrel kazdu jednu, tak...sanca je
Áno samozrejme, je šanca. Mohlo tam niečo ostať, ale či z toho nakoniec budeš tehotná zistíš neskôr 🤷
Naozaj tieto riskantné kúsky, keď nechcete dieťa, je dobre nepraktizovat, už je existuje veľké množstvo možností ako sa chrániť pred neželaným otehotnením.
Kamaratka ma takto druhe.
Je dost pravdepodobne ze z toho bude dieta,kedze do teba dal spermie. Nechapem ako moze byt jeden chlap tak lenivy a nezodpovedny,ze mu je zatazko sa ist sa po sexe vycikat a umyt,radsej bude ohrozovat partnerku a nutit ju potom hltat tabletky PO🤦🏻♀️
Prave pre toto "prerusovany styk nie je bezpecny", ak nechcete dieta. Pretoze tam mohli ostat spermie a dostat sa pri druhom kole tam, kam (ne)treba. Takze nam prerusobany styk fungoval 19 rokov, co sme spolu, s vynimkou asi pol roka, co som vrala HAK. Ale zasada bola, ze nikdy nie 2 kola po sebe, iba raz za den a hlavne pocas ovulacie.
Sanca sa podla mna v tomto pripade, co opisujes, dost zvysuje.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
neviem možno