Druhá menštruácia po kyrete neprišla

1. dec 2020

Ahojte, v prvom rade sa ospravedlňujem, že píšem anonymne, no podľa nicku by ma mohol niekto z rodiny spoznať tak radšej píšem takto (nakoľko nevedia o aktuálnej situácií). S priateľom sme spolu dlho, v lete sme si povedali, že sme na to pripravení a by sme sa mohli pokúsiť o bábätko. Podarilo sa na “prvú šupu” ako sa vraví 😃 boli sme obaja veľmi šťastní, no v 9tt lekár zistil, že sa bábätko nevyvíja a musela som ísť na kyretáž. Lekára som sa po nej samozrejme pýtala kedy sa môžeme opäť snažiť, tak vravel, nech počkám 1-2 menštruácie a potom už len počkať “kým sa uchytí”.
Prvú menštruáciu som dostala po 6 týždňoch od zákroku, od vtedy nie žeby sme sa nejak extrémne snažili, ale užívali sme si, no nechránili sme sa a nechávali sme tomu voľný priebeh. Problém je ale ten, že som poslednú menštruáciu (a zároveň prvú od kyretáže) mala koncom októbra a od vtedy nič 😞 test som si robila, ten bol negatívny.
Chcem sa preto spýtať, či máte niektorá takúto skúsenosť po kyretáži, že druhá menštruácia neprichádzala, prípadne či by ste mi vedeli poradiť, ako sa nejak dostať “do normálu” a opäť sa pokúsiť o bábätko.

clori
1. dec 2020

hormony stale nie su ustalene. ja som prvu MS dostala okolo 37.-38. dna po kyrete, potom som mala 19-dnovy cyklus a potom 60-dnovy.

miskanathan
2. dec 2020

Ahoj. Ja som po kyrete dostala ms 33 den a potom uz normalne 28dni ako som zvykla..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre