Dr. Jonáš, skúsenosti?

snazilka1230
29. sep 2018

ahoj. Mate skusenosti s Dr. Jonasom?? S manzelom sme uz vyskusali vsetko mozne aj nemozne ale bez vysledku. Obraciam sa na vas teda s prosbou o informácie o danom pánovi a jeho metodach. Ď.
Prosim len seriózne odpovede a rady. 😊

scales
30. sep 2018

@snazilka1230 ahoj, tak ja som si u neho dala robit vypocet, chcela som vediet, kedy mam ovulaciu a teda najsilnejsi dwn v mesiaci na otehotnenie... Davala som si vypocet robit koncom augusta 2016, no to som netusila, ze tehotna uz som 🙂 ked som si vsak spatbe pozerala na ten august ked som na jeho zaciatku otehotnela, presne viem v ktory den, tak to vychadzalo podla jeho tabulky a aj pohlavie mu vyslo - chlapcek 🙂 verim tomu, ze je na tom nieco pravdy... ale k ti mam pravdu povedat, tak teraz sa snazime o druhe prvy mesiac a nedala som si robit vypocet, nechavam to n nahodu, uz od toho nie som taka zavisla, kedze jedno dietatko uz mam... ale prvy krat by som sla urcite do toho 🙂

atr29
1. okt 2018

Ahoj, ja som si dávala som robiť výpočet teraz nedávno, zatiaľ sme sa dva mesiace riadili pokynmi a úspešné to nebolo.

zuzanka.zuzu
1. okt 2018

50:50 😀 pozitívne reakcie dajú tie ktorým to vyšlo, negatívne tie ktorým to nevyšlo 😉

snazilka1230
autor
1. okt 2018

@scales tak teda gratulujem k dieťatku a drzim palce pri "vyrobe" druheho ☺

snazilka1230
autor
1. okt 2018

@atr29 aha...no lebo ja som o nom pocula len dobre veci. Dokonca som sa dozvedela ze aj moji rodicia si skoro pred 30 rokmi presli tym istim ako ja a skusili prave jeho a tadaaa som tu ☺ skusime aj my co sa s toho vykluje ☺ Ď

katka435
2. okt 2018

Baby a kde si dávate robiť tie výpočty? Neviem presne ako funguje táto metóda preto by som potrebovala objasniť o čo ide keďže sa tiež už dlho snažíme a bez výsledku... Ďakujem za radu ☺

maciatko93
4. dec 2018

@snazilka1230 mozem sa opytat ako si dopadla? 🙂 a prosim kde sa da urobit ten vypocet dakujem

tessi001
2. aug 2019

Ahojte. Prosim vás, ako mozem otehotniet den pred červeným polickom, ked ovulaciu mam uplne v inych dnoch? Mali ste to aj vy tak? Vdakaaaa😉☺

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre