Zeny prosim vas o radu. S partnerom uzivame doxyhexal a snazime sa o dieta, je v pohode mat styk v den kedy douzivame obaja poslednu tabletku? Alebo den po? Vychadza nam to presne na ovulaciu podla pozitivneho ovu testu, aj lekar povedal, ze mozeme skusit. Ak ste boli v takej situacii, snazili ste sa alebo ste pockali par dni po uzivani? Mame pockat jeden cyklus so snzenim? Nejako mam blby pocit hned po takych liekoch mat sex s vyvrcholenim, ak by to nahodou (nepredpokladam) vyslo 🤔
@mikasz pribalovy letak som citala, lekar povedal, ze mozdme, takze dokedy by sme nemali mat styk? Dnes alebo zajtra je ovulka, lieky sme dnes dobrali.
To ti asi nikto 100% nepovie, ale ak ste dnes dobrali lieky, tak zajtra kludne
Ja som uzivala tiez doxyhexal ked som bola tehotna a nevedela som o tom. Hned ako som sa dozvedela tak som liek vysadila. Sice tehotenstvo nedopadlo so stastnym koncom ale vtedy som to z mojich troch neuspesnych tehotenstiev dotiahla najdalej ked som mala doxik. To ze som mala potrat nepripisujem doxiku.
Podla mna ked aj lekar povedal ze snazte sa, tak kludne. Farmaceuticke firmy sa chrania preto vsade pisu zakaz pre tehotne a v tom case uz nebudes uzivat ked mozete počať, tak ja by som do toho isla 😏. V prvych tyzdnoch je plodik chranený. Niektore zeny fajcia a piju a ani nevedia, ze su tehotne a maju zdrave deticky. O co ine svinstvo je doxík ako alkohol a cigarety....
My sme s partnerom douzivali doxyhexal (mala som ho na 20 dni ale nizsie davky, partner mal na 10), dalsi den sme sa tvarili akoby ziadne lieky neboli. V ten cyklus som otehotnela, ani sme neratali ze by to vyslo lebo som myslela ze je davno po ovulke, ale pockala si na nas 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tehotenstvo, dojčenie a plodnosť
Ak ste tehotná alebo dojčíte alebo ak plánujete otehotnieť, neužívajte tento liek. Pri užívaní doxycyklínu počas tehotenstva sa u plodu a dieťaťa môže vyskytnúť zafarbenie zubov a prechodné spomalenie vývoja kostry (pozri časť 2. Čo potrebujete vedieť predtým, ako užijete Doxyhexal). - ak ste tehotná, plánujete otehotnieť alebo dojčíte (z dôvodu ovplyvnenia vývoja zubov, kostí detí a poškodenia pečene.
Ženy v plodnom veku musia používať účinnú antikoncepciu počas liečby Doxyhexalom.