Dôverujete ovulačnym testom?

9. okt 2022

Som necelé 2 mesiace po pôrode, ovulacny test mi ukazuje len 1 čiarku.. čo myslite? Môžem otehotnieť ? Ďakujem.. som prvorodička, takže nemám tucha, čo môže nastať… prvý menzes som už mala pred pár dňami

perdita11
9. okt 2022

1 ciarka na ovulacnom znamena ze nemas ovulaciu.
Ale ruku do ohna by som za to nedala

elizabet173
10. okt 2022

chránila by som sa, minimálne kondóm, nespoliehala by som sa na ovulačné testy

ninka99865
10. okt 2022

Určite by som sa na nich nespoliehala, mne napr ukazuje pozitívny až v deň ovulácie a stmavne nie postupne ale nárazovo, spermie prežijú 2-3 dni v úplne ideálnych podmienkach aj 5 čiže ak by som nechcela byt tehu tak by som sa na toto nespoliehala

veronika3110
10. okt 2022

ak ich budeš robiť pravidelne, tak budeš vedieť obdobie plodných dní - lebo takto z jedného testu to môže byť klamné ako hovoria baby vyššie

nevenka
10. okt 2022

Po porode, kym nemas cyklus, je toto straaaasne nespolahlive. Musela by ai merat aspon 3x denne, aby si zachytila mozno prvu ovulaciu.
U mna stale ukazovali 1 ciarku a druhu strasne slabo niekedy. Az ked som dostala prvu ovu a menzes, tak potom to uz ako tak slo. Ale u mna bola spolahlivejsia bazalna teplota, hoci som kojila a spala vselijak.
Toto nie je ani nahodou spolahliva metoda po porode.

dominikamacakova
10. okt 2022

Vieš o tom, že spermie prežijú aj 7 dní? Čiže teraz nemáš, ale napríklad za 4 dni môžeš otehotnieť.

janetinka27
10. okt 2022

ovulacny test nemozes pouzivat ako formu antikoncepcie. najprv by si musela dokladne poznat svoj cyklus (a priznaky - hlien alebo teplota atd) a aj tak by to nebolo na 100 %

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre