Ahojte baby potrebujem poradiť v Pondelok som douživala Duhaston a dr mi povedal že do 2 dni by sa mi mala spustiť ms a zatiaľ niç .
Je možne že mi test výjde pozitivný.
Blbé komenty si nechajte pre seba .
Vďaka za odpoveď
@piatok28 to som akurat čitila
@veronikaa006 test som si robila minulý týźden a bol takyto
skús spraviť ešte dnes, vidím tam niečo 🙂
@veronikaa006 pozri si jej ostatne temy, nez jej nieco napises.
@veronikaa006 skúsim uvidim
No co ti na toto napísať????
Urob test a uvidíš pre pána Jana...
Mne po duphiku chodila ms na 5 den
@adusik12457 ja si myslím ze ti nemáš ani paru o tom ako funguje rozmnožovanie sa u ľudi keď si každý týždeň tehotenský test robíš 🤔🤔🤔
Test si sprav až keď ti bude MS meškať aspoň týždeň, dva. Zavri koníka, sprav si kafe, otvor časopis, vylož nohy, maj pohodu a čakaj :D Na tom teste nič nie je a aj keby bolo nič to neznamená, treba čakať. Tiež som prvý mesiac snaženia šalela, a na čo? No zbytočne som si robila stres. Venuj sa sebe vyplň voľný čas a nekupuj testy. NEKUPUJ :D :D
@hennyinnsbruck čo ta je po tom
@adusik12457 ved ty mas pozitivny test 😁 ja som mala taku istu ciarku a este pred MS 🙂 sprav si este 1 a chod na gyn. 🙂 prajem vsetko dobre ;)
@piatok28 ona uz ma urcite plny suflik testov nakupenych
@adusik12457 preco si zmazala minulu temu, kde @amelia000 zistila, ze klames??
@szzuzka vďaka skúsim dnes a uvidím
@adusik12457 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
@veronikaszabova sak ta žena je mimo, ktovie na čom fičí... 🤔🙈
@hennyinnsbruck minula tema bola top. Ked sa doslo na to, ze zasa klame, tak ju rychlo zmazala. Opat 🙂
@veronikaszabova inak vies si predstavit, ze ked ona konecne ostane tehotna, ake tu budu otazky...?? 😳😳
@veronikaszabova haha aj ja som mala v auguste dobré zásoby :D :D :D :D ešte aj duchov som mala na nich :D :D a na foto mi ženy písali ano je tam ano je, no a potom sklamanie. Hovorím si kurnik načo sa takto stresovať. Smejem sa na sebe aká som bola :D :D :D :D Ale tak prvý mesiac veľké očakávania. A ako hovorím niet nad to mať pohodu @adusik12457. Fakt dobrá rada zahoď tie testy, choď cvičiť, choď na masáž, ukludni sa a nerieš. Je piatok vyraz si s mužom, no proste rob to čo ťa robí šťastnou 🙂 🙂
@veronikaszabova toto mi urobilo den 😂 mna by uz asi ani nebavil MK ak by tu nebola nasa Adusik 😂😂😂😂
@amelia000 nestarajte sa do mňa
@adusik12457 moja zlata, je to verejne forum.
@adusik12457 pocuj ty tupelo, plno zien sa tu islo roztrhat zo zaciatku aby ti poradilo co a ako v tvojich prvych temach. Lebo nie jedna sa snazi uz dlho. Ale ako zeny pisu ty fakt nevies ako funguje rozmnozovanie ked si test robis kazdy treti den ci pred ovulkou po ovulke podla mna si robis aj ked mas MS. Vsetky rady co si dostala ti idu jednym uchom dnu a druhym von lebo v tej hlavicke mas prazdno. Reagujes len dvoma sposobmi..bud sa ozves iba na tie ktore ti tu napisu ze tam nieco vidia a vsetky co ti tu davali dobre rady si nad nimi ohrnula nos s vetou nestarajte sa do mna. Zeny klames ze test je dnesny ale ze som ti ho nasla v teme pred tromi dnami tu istu fotku..tu istu! Ta ktora je tu uz na MK 3 krat ak by si nahodou aj nato zabudla. Sa potom nediv nad reakciami dievcat ked si z teba utahuju. Ved 95% si tu uz uplne na smiech a tych 5% asi tvoj prispevok vidi prvy krat. Ja byt tvoj muz tak od teba utekam na kilometre a byt tvoj gynekolog tak radsej zrusim ambulanciu 😂
@amelia000 pravda velika...
@adusik12457 menzes po duphastone moze prist kľudne aj do 10 dní.
@amelia000 👌👍
@amelia000 možno ani nemá chlapa 🙈😂 a ani sa nevie ze k babu treba pohlavny styk🤷♀️
@hennyinnsbruck chlapa ma, raz tu bola tema ked nanho strasne nadavala, ja som ju sice necitala ale @veronikaszabova ano.
@amelia000 ok no aspoňze tak 🙏😂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tiež beriem duphaston a dostanem menzes na 2-3deň, ale viem že niektoré baby dostanú neskor, nemusí to byť vôbec že do 2 dní. Urob si test a uvidiš na čom si