Chcem sa prosím opýtať . Dostala som menzes s 2 dňovým meškaním, a spravila som si test, na ktorý keď podsvietim vidno čiarku, voľným okom takmer vôbec. Myslíte, že aj napriek menzesu môže ísť aj o tehotenstvo? Prsníky mám dosť naliate, čudný žalúdok a vôbec nemám bolesti ako pri menzese. Ďakujem za názor, kto má s týmto skúsenosť.
Odkedy sa podsvietuju testy?
Keby to boli príznaky, nemusela by si nič podsvietiť.
Nie test je negativny
@stellarstar to je asi novinka napisana v pribalovom letaku 🙂
na teste má byť čiarka viditeľná voľným okom na prvý pohľad a nie aby si musela takto čarovať kadejako, aby si tam niečo objavila. proste ti mešká menzes, to je celé. nemusí ti byť zakaždým rovnako, keď dostaneš.
Tu čiarku vidno pod svetlom slabo preto lebo tam je. V prípade pozitivity sa sfarbi. Je to taký detektor. Čo myslíš ako sa zjaví čiarka kebyže si tehotná? Nakresli ti ju budúce dieťa cez moč?
Vsak si dostala menzes tak naco testujes?
Nechcem ti vlievať falošnú nádej, len chcem reagovať, keďže tu baby píšu, že určite nemôžeš byť tehotná, keď krvácaš. Bola som tehotná 5x a mám len jedno dieťa a práve pri dcérke som tzv hodila flintu do žita, keďže mi prišla "menštruácia" (teraz už viem, že to menštruácia nebola), no keď bola 3 dni, nebola vôbec silná a cítila som sa zvláštne, tak som si aj tak urobila test a bol pozitívny, nie silné čiarky ale boli tam. Čiže, áno, niekedy môže žena krvácať v úvode tehotenstva a môže byť všetko v poriadku.
@mima172 a bolo z toho tehu? Test silnel postupne?
Áno, bolo, ved píšem, že šlo o tehotenstvo s dcérou 🙂 Ale teda ako píšem - test som si robila na 3ti deň krvácania a to už boli čiarky viditeľné, žiadne hľadanie duchov, rozoberanie testov, svietenie atď.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemyslím si, na teste ma byt viditeľná čiarka a nie podsvietenim. Mrzí ma to