Ahojte,
dnes som si urobila domáci test plodnosti. Trošku sa bojím reakcií vás, mladších, čo na to poviete.
O dva týždne oslávim 48 rokov.
Ale i tak ma zaujímajú vaše názory.
Pokiaľ je ovulacny test pozitívny, musí byť čiarka tak výrazná ako ta kontrolná.
Myslím ze pani ma namysli asi ovulacny test nie tehotenský.
@xsimonkax ked sa povie "test plodnosti" predstavím si teda niečo uplne ine a nie ovulačný test :D
Co je test plodnosti? 😳
Pokial je toto tehotensky test, je pravdepodobne pozitivny. Pokial je ovulacny, je negativny.
Na tehotenskom staci, ak je druha ciarka slabsia. Na ovulacnom musia byt obe ciarky rovnako tmave.
@xsimonkax skorej tehotensky - vcera riesila, ze jej meska menzes uz par tyzdnov.
@diewcatqoo sú aj testy plodnosti ale zbytočne vyhodene peniaze.. Toto mi príde ako tehotensky
Test plodnosti, alebo inak test na potvrdenie folikulo stymulacneho hormónu.Inak, potvrdí žene aj začínajúcu menopauzu.
@bylinka25 ciže ty si robiš test plodnosti ano ? Tak predpokladam že tam maš aj ako ma vyzera pozitívny či negatívný výsledok, a určite vieš ako dôveryhodné su takéto testy...
@bylinka25 a ty sa snazis o dieta?
@diewcatqoo nie nie je, nemá označenie hcg a nie ani ovuacny, kde je tam LH?
@bylinka25 niektore testy nemaju oznacenie HCG ci LH
@bylinka25 aha, takze si zistovala svoju plodnost (podla sfarbenia, ak sa pouziva standardny odhad ako pri tehotenskom, ci ovulacnom teste, tak uz mas nizku schopnost otehotniet, nizku plodnost, kedze druha ciarka je takmer nepritomna, velmi slaba).
A teraz sa tu obavas reakcii, lebo si si ho robila kvoli tomu, ze este chces pre nieco otehotniet (trebars kvoli novemu partnerovi).
Chapem spravne?
@veronikaszabova to čo je otázka? Prečo ma tu všetky urazate?
@bylinka25 kde som ta urazila? 😳
@bylinka25 kde ta tu kto uráža ?
@klarissa25 no vraj ja 😳 ale kde, to neviem...
@veronikaszabova to som nepochopila ani ja. Uplne normalna otazka. Lebo aj mna zaujima potom, k comu konkretne sa vlastne maju ludia vyjadrit, ked pise "Ale i tak ma zaujímajú vaše názory."
Mne tiez napadlo, ze rozmysla este nad jednym dietatom, tak si zistovala, aka je teoreticka sanca.
takto no, tu niekedy stači že mu napíšete to čo nechce počut resp čitat a už ho uražate :D :D :D
@moonlight1210 to nepochopil asi nikto. Ved normalna otazka - ci sa snazi o dieta, ked robi testy plodnosti. Akoze neviem, co sa uraza.
@bylinka25 ved existuju tehotenske, aj ovulacne testy, ktore nemaju oznacenie ani LH, ani HCG, su uplne bez oznacenia na palicke. A normalne sa pytam, co je test plodnosti, lebo som sa s tym v zivote nestretla. Vobec som doteraz netusila, ze takyto test existuje, tak som zas o nieco mudrejsia 🙂
Však, to je test, na prítomnosť FSH (folikulo stymulacny hormón), v akom stave sú u ženy vaječníky,ak sa nepotvrdí funkčnosť vaječníkov, žene buď začína menopauza, alebo vaječníky nepracujú, ako majú a žena nemá ovulaciuy
Tieto, testy z moču sú veľmi nespoľahlivé, treba ísť za gynekológom urobiť hormonalny profil a lekár zistí presne, podľa výšky hormónov, ako na tom žena je. Určite, to nemá veľkú výpovednú hodnotu. Poznám osobné, veľa žien čo si mysleli, že sú už v prechode, dokonca nemali dlhodobo menštruáciu a napriek tomu, otehotneli.
Podľa, výsledku tohoto testu,je prítomnosť FSH v moči, čo značí že autorka má funkčné vaječníky, napriek veku ktorý má.Aj, keď poznám osobne ženy 55 ročne ktoré normálne menstruuju a dokonca nemajú ani žiadne priznanie menopauzy.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
test plodnosti ?? :D :D :D :D :D ty máš koľko rokov pre pana, neverím že máš 48 :D :D