Ahojte, citala som kadejake clanky ohladom toho, ze domace zvieratka mozu skodit tehotnej zene (prenos chorob atd) . Ake mate skusenosti vy s domacimi zvieratkami v tehotenstve? ☺️ Resp. aky druh by pre tehotnu nemal byt problem? Rybky,...? Dakujem a prajem krasne Vianoce. 🤗
@veronicka1111111 Nečítaj blbosti. Mali sme psa, žiadny problém. Ak sa bavíme o domácich zvieratách, normálnej hygiene a pravidelnej veterinárnej starostlivosti, tak ti nič nehrozí. A rybičky sú pre mňa najväčšia nuda a kopec roboty okolo toho.
@sissy27presne
@veronicka1111111 zabudla som.. Ja mám 2 psov.
Kamoška mačky
Segra sliepky, zajace, voľakedy psa (tipujem neockovany)
neockovane mačky dedinské - sem tam jej myš, potkan prebehne kolo domu, všetky deti ma živé aj zdravé 🤣🤣🤣🤣
@veronicka1111111 Treba byť opatrný hlavne čo sa týka mačiek kvôli toxoplazmóze.
necitaj a uzivaj tehotenstvo... to by zenske z dedin nemohli mat deti haha... ja mam psa i macku a nic mi nieje... macka len spinava co sa o seba nestara a zije na ulici moze nakazit ale rovnako i zle umyta zelenina etc... bezne domace zvierata su uplne v pohode ..
Staci si castejsie umyvat ruky a nemenit mackam zacikany piesok, nech to robi partner
Mame dlhosrsteho psa,kralika,rybicky..ako tehotna si nic krajsie neviem predstavit, pes mi udrziaval kondiciu pocas dna,chodili sme na prechadzky,vecer sa pri mne mojkal a pocuval co sa deje v bruchu (40 kg nemecky ovciak), kralik sa chodil takisto mojkat..chlpy vsade,stacilo castejsie vysavat a umyvat si ruky,zvierence zaockovane,ciste..netreba sa bat.
@veronicka1111111 mame doma psa. Na dvore mačku a u svokry dva psy a dve mačky (dvorove tulacky), ktoré su na mne nacapene okamžite ako prídem...
Neriešim. Pokým nechytáš ich hovna, je to okej. Mačky upokojuju. Mne si ľahnú na brucho a pradu. Je to milé.
V byte mačku aj psa. No problem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pri dodržiavani aspoň základnej hygieny nie sú žiadne bežné domáce zvieratá problém.